resim yok
26 Ağustos 2012 - 00:00

 

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Adam Film’in yaptığı “Son Yaz Balkanlar” ve “Atlılar” dizilerini köşesine taşıdı.
“Ünlü yönetmenler Serdar Akar ve Tarkan Karlıdağ’ın şirketi Adam Film, Balkanlar’ı adeta dizi setine dönüştürdü.
Üsküp’te çektikleri “Elveda Rumeli” ile “Balkan Düğünü”nün ardından Adam Film, bu kez de Balkanlar’a çifte set kurdu.
“Elveda Rumeli”nin devamı niteliğindeki “Son Yaz Balkanlar 1912”yi atv’ye çeken Adam Film, Star TV için de “Atlılar” projesine başladı.
atv’nin tanıtımlarına başladığı Hazal Kaya ve Tuğçe Kazaz’ın başrollerini paylaştığı “Son Yaz”, Makedonya’da çekiliyor.
Yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği Star Yapım - Adam Yapım ortak projesi “Atlılar” ise Bulgaristan’da... Canan Ergüder, Aslı Tandoğan, Tamer Levent ve Ayça İnci’nin rol aldığı dizinin konusu ise şöyle:
Korku nedir bilmez, cenkte rakip tanımaz Samaratlılar düşmanları Çianlılar’a karşı büyük bir savaş kaybeder. Başları önlerine düşmüş Samaratlılar kanlarına karşı kan beklerken ulu liderleri Ejder Bey, öç almak yerine kavmine göç etmeyi emreder. Büyük oğlu Aslan Bey itiraz edince Ejder Bey, bu hezimetin Gökbaba’dan bir işaret olduğunu buyurur. Törelerinin kurucusu Atabey, kendisine savaş meydanında, karısı Işılay’a ise rüyasında görünüp ‘Bu toprak kana doydu. Yedi cihan ve iki aleme hükmetmek için buradan göçün! Ölümlü topraklardan geçip ilk yeşil ovaya kök salın’ diye emretmiştir. Aslan Bey, babasının sözlerine inanmaz ama göçün habercisi ulu Beyaz Kurt, kendini belli edince söylenecek başka söz kalmamıştır. Böylece Samaratlılar evlerini, topraklarını, atalarının yadigarlarını düşmanlarının ellerinde bırakıp yanlarında bir avuç Çianlı esir ile ulu Beyaz Kurt’un peşine düşüp kendilerine vaad edilen toprakları aramaya koyulur.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin