Adı Efsane ilk bölümde Tarık'ın savaşı

Tarık'ın hayata tutunma savaşını konu alan dizi, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Erdan Beşikçioğlu'nun baş rolünde yer aldığı Adı Efsane ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 22:09
Yeni Bölüm

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu (Tarık) ve Gökçe Bahadır’ın (Bahar) paylaştığı Adı Efsane, ilk bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü. 

17-01/31/behzatadiefsane-1485891968.Jpeg

Kariyerinin zirvesindeyken  kendi hırsı ve yanlışları yüzünden, eski milli basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, önce işini sonra karısını ve en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

17-01/31/behzatadi1-1485892031.jpg

Tarık, teyzeleri Seçil ile yaşayan Kızları Melis ve Zeynep'i geri almak için,hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar. Ve en iyi bildiği basketbolu kullanarak lisede koç olarak işe başlar; ancak ortada bir sorun vardır. Koçu olan takımın oyuncuları yoktur. Müdür ise Tarık'tan kısa sürede başarı beklemektedir. Tarık lisede okuyan öğrencilerle önce arkadaş sonra lider olarak yaklaşarak gençleri kazanmaya, onlara basketbolu öğretmeye çalışma çabası ilgi topladı.

Adı Efsane'nin 1. bölümünde lisenin edebiyat öğretmeni Bahar, ilk tanıştıkları andan itibaren Tarık'ın ukala ve umursamaz tavırlarından hoşlanmaz. İzleyenler Tarık’ın, gençlere karşı kullandığı farklı yöntemlerini keyifle izlerken, Tarık'ın öğrencilerden para topladığını gören Bahar öğretmen, Tarık'ın karşısına dikilir. Bahar'ın kendisine karşı önyargılı olduğunu söyleyen Tarık ise ona hiç beklemediği bir cevap verir.

İlk bölümünde sonunda Seçil'in, kızlarla birlikte Londra’ya yerleşeceğini öğrenen Tarık, çocuklarının yurt dışına gitmelerini engelleyebilecek mi? Yoksa Tarık'ın hayata tutunma çabası başlamadan mı bitecek? Bu sorular ve daha fazlası 4 Şubat cumartesi akşamı yayınlanacak Adı Efsane'nin 2. bölümünde ekranlarda olacak.

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin