resim yok
21 Aralık 2011 - 00:00

 

Feriha'da kartlar karılmaya başladı
Adını Feriha Koydum'un (Show TV) fragmanlarını izlemişsinizdir. Şiddet dozu hakikaten gözle görülür biçimde yükselmiş. Ne oluyor; Emir ile Levent kavga ediyorlar. Kimin için; Feriha elbette... Diziler hakkında tüyo isteyen birçok okur ya da izleyici var. Senaryoları kalemimden çıkmadığı için net bir şeyler söylemek güç. Ama 'Adını Feriha Koydum' için birkaç tüyoya erişebildim. Öncelikle Emir ve Levent'in kavgası henüz bitmedi... Önümüzdeki haftalar içinde bu meseleye birkaç kez daha şahit olacağız. Ama daha da önemlisi Feriha bir inceden Levent'e doğru meyledecek... Bu da demektir ki bir süre iki genç adam arasında kalan bir genç kızın kafa karışıklığını bölüşeceğiz... 'Peki Feriha kimin olacak?' derseniz, bizim olamayacağı kesin. Bak buna eminim işte!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin