Adını Feriha Koydum Latin Amerika'da!

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Adını Feriha Koydum, Latin Amerika ülkelerine satıldı.

Berfu Özlen
30 Haziran 2017 - 11:39
Gündem

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un oynadığı efsane dizi, Türkiye ve Arap ülkelerindeki başarısından sonra artık Latin Amerika'da da rüzgar gibi esiyor.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasına adını altın harflerle yazdıran Adını Feriha Koydum, başta Meksika olmak üzere Latin Amerika ülkelerinde ekranlara gelmeye başladı. Yayına başladığı ilk günden itibaren, yüksek izlenme oranı yakalayan dizinin Latin Amerika'lı hayranları hatrı sayılacak sayılara ulaştı.

Dizinin konusu

Medyapım yapımcılığında ekranlara 2011 senesinde gelmeye başlayan efsane dizi, fakir ama zeki bir kız olan Feriha'nın özel bir üniversiteye burslu olarak girmesi ve zengin bir çocuğa aşık olmasını anlatıyor. Feriha, yaşadığı farklı hayatların etkilerinden korkarak, aşık olduğu çocuk Emir'e kendini zengin olarak tanıtır ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Dizinin oyuncu kadrosu

Dizinin kadrosunda, Vahide Perçin, Deniz Uğur, Eray Özbal, Yusuf Akgün, Ceyda Ateş, Metin Çekmez, Sedef Şahin, Gökçe Uzuner, Hazal Kaya, Ahu Sungur, Melih Selçuk, Barış Kılıç, Çağatay Ulusoy ve Feyza Civelek yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanında

2012 senesinde sona eren dizi, Latin Amerika'da Arjantin, Uruguay, Kosta Rica, Honduras, Meksika Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador ve Guatemala'ya satıldı. Latin Amerikan seyircisi tarafından çok beğenilen dizi, daha önce de Hindistan, Rusya, Makedonya, Gürcistan, Bosna, Slovakya, Pakistan ve Afganistan'da yayınlanmaya başlamıştı.

Dizi, Latin Amerika'da "A Girl Named Feriha" ve "El Secreto de Feriha" isimleri ile yayınlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin