resim yok
10 Eylül 2012 - 00:00

 

Feriha Aslında Ölmemiş Olabilir mi?
 
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizinde Feriha’nın yerini 2 yeni karakter aldı. Minyon fiziği, çocuksu yüzü ve buna aykırı polislik mesleği ile şaşırtan Can ve Zehra’nın süt kızı olarak klasik bir köylü kızı olmadığını ıspatlamaya çalışan Zülal. Bunlar Emir’in yeni sevgili adayları.
 
İzleyici zaten büyük bir sinir harbi geçirmekte. Neredeyse her yerden tepki mesajları geliyor. Seyirci, hala daha Feriha ve Emir’in bu şekilde ayrı düşmelerini hazmedememişken “Zülal mı yoksa Can mı?” sorusuna hazır değil. Onlar için varsa yoksa Feriha ‘da Feriha…
 
Buna rağmen dizi büyük bir kan kaybı yaşayacak diye beklerken gün birincisi oldu. Hatta haftanın en fazla izlenen dizisi olma şansına erişti. Öyle olunca da kafalar karışmadı değil. Bölümde bir çok mantık hatası olmasına rağmen; eski bir çok oyuncunun yokluğu ve dizinin karanlık havasına rağmen dizi bunu başardı. Belli olan bir şey ki oda çok fazla yazılıp çizilmesinden ötürü dizinin şu an için cepten yemesiydi.
 
Feriha Emir Aşkı Yeniden Alevlenebilir mi?
 
Bir teori yürütecek olursak… Hazal Kaya’nın yeni dizisi üzerine… Gamlı Baykuş olmak istemem ama öyle bir sezona girdik ki en iyi yapımlar bile risk altında. Güçlü bir yapım gibi duran Son Yaz Balkanlar dizisi, olurda reyting yarışında geride kalıp,erken bir final yaparsa… o zaman Emir’in Yolu, Feriha ile bir kez daha kesişebilir… “Kız öldü… bu nasıl olur?” demenize gerek yok… Bu dizi de 3 sene içinde 6 yaşında bir çocuk 15 yaşında olabiliyorsa… Feriha o mezardan uykudan uyanmış gibi uyanabilir… Feriha – Emir takipçileri de buna kesinlikle hayır demez… öyle değil mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin