Adını Feriha Koydum'dan sonra yeniden buluşuyorlar!

TRT’in en başarı dizilerinden biri olan “Beni Böyle Sev” ekibine katılan Yusuf Akgün’ün ilk gününde sete samimiyet damga vurdu.

resim yok
24 Mayıs 2013 - 09:38
Magazin

TRT’in en başarı dizilerinden biri olan “Beni Böyle Sev” ekibine katılan Yusuf Akgün’ün ilk gününde sete samimiyet damga vurdu.

BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan “Beni Böyle Sev” bu sezon ekrana damga vuran önemli yapımlardan biri oldu.

Daha önce Adını Feriha Koydum dizisindeki rolüyle tanınan genç oyuncuyu, setteki ilk gününde bütün ekip arkadaşları yalnız bırakmadılar.

 

Hasret giderdiler

Yusuf Akgün, Emir'in Yolu'nda birlikte rol aldığı Zeynep Çamçı'yla hasret giderdi.

Her Pazartesi akşamı TRT1 ekranında saat 19.45 itibariyle yayınlanan ve sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına ulaşan dizinin oyuncuları için açılan fan sayfaları da her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Bu hafta 16. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni oyuncusu Yusuf Akgün:

''Sanki işin başından beri bu ekiple berabermişim gibi. Yapımcımla el sıkıştığımdan buyana bütün ekip arayarak hayırlı olsun dedi. Böylesini ilk defa yaşadım, buda ruhumu okşadı.

 

Sette ilk günümde gördüğüm arkadaşlık ve dayanışma ruhu karşısında da ben neden ilk bölümden itibaren bu ekiple değilim diye de hayıflandım doğrusu” dedi.

Yusuf Akgün’ün de yer aldığı yeni bölüm 26 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.45'te TRT1’de ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler olacak?

Ömer’in sürprizi Ayşem’i çok mutlu etmiştir; artık kendilerine ait bir evleri vardır. Hayalleri, umutları bir ölçüde gerçek olmuştur işte... Fakat Ayşem, Ömer ve Safiye’nin sırrını öğrendiğinde adeta şok olur. Safiye’yi bu sırrı bir an önce Nail’e söylemesi için zorlar. Tam da Ayşem’in askerdeki kuzeni Furkan’ın dönüşü için hazırlıklar yapılırken Hülya ile Nadide’nin sürpriz ziyareti, giderek büyüyecek bir yangının fitilini ateşler.

[reklam]

Semih’in Reyhan’a olan ilgisi Nezih’i rahatsız etmekte, zaman zaman da zor durumda bırakmaktadır. Reyhan ise Nezih’e ders vermek için Fahriye ile birlikte plan yapar. Kuzeni Furkan, Ayşem’in yakın çevresinde gördüğü Seda’dan etkilenmiştir. Bir şekilde ona yakın olmaya çalışırken Seda, Taner’in giderek artan ilgisinden son derece tedirgindir. Ömer ise adım adım kendisine doğru yönelen tehlikeden habersizdir.

 

Nail, yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra tüm umutlarını açacağı köfteci dükkanına bağlamıştır. Ancak Reha’nın sahneye çıkmasıyla kendini yeniden bir büyük çatışmanın ortasında bulur. Dükkanda da Reha’nın da hakkı olduğunu öğrendiğinde Nail, artık gemileri yakar.

 

Akgün'ün kariyeri

2003 yilinda Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bölümü'nü burslu kazandı. 2004 yılında Ortaoyuncular'da Ferhan Sensoy'un asistanı olarak çalıştı. İlk filmi Balans ve Manevra'ya Engin Cezzar'in tavsiyesiyle dahil oldu. 2007 yılında Hepsi 1 dizisinde Korkut karakterini canlandırdı. 2011 yılında Adını Feriha Koydum'da Koray Onat'ı oynadı. 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emirin Yolu'nda Koray Onat'ı canlandırdı.

Yeni bölüm fragmanı

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ (13-19 MAYIS)! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin