Adını Kalbime Yazdım'da üç yeni oyuncu!

Show TV'de yayınlanan Adını Kalbime Yazdım dizisine yeni oyuncular katılıyor.

resim yok
25 Ocak 2014 - 10:34
Magazin

Show TV'de yayınlanan Adını Kalbime Yazdım dizisine yeni oyuncular katılıyor.

Özge Yıldırım Çelik, Erkan Bektaş ve Veysi Aslan üçlüsü artık 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinde..

 

İşte detaylar:

 

HEYECAN YENİ KARAKTERLER İLE DEVAM EDİYOR

'Adını Kalbime Yazdım' konusuyla olduğu kadar kadrosuna yeni katılan isimleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

Umutsuz Ev Kadınları, Muhteşem Yüzyıl, Leyla ile Mecnun, Aşk ve Ceza, Ihlamurlar Altında gibi başarılı dizilerde başarılı oyunculuğuyla rol alan Erkan Bektaş, törenin daha da alevlenmesine neden olacak Nasır karakteriyle izleyici karşısına geçecek.

Deniz Yıldızı, Yuvadan Bir Kuş Uçtu ve Komşu Köyün Delisi dizilerinde rol alan Özge Yıldırım Çelik de Sultan karakteri ile ekibe dahil olacak.

 

HÜKÜMET KADIN’IN VEYSİ'Sİ 'ADINI KALBİME YAZDIM'A TRANSFER OLDU

'Hükümet Kadın' filmiyle Türk halkının tanıdığı ve sevdiği Veysi Aslan, Demet Akbağ'ın asistanlığını da yaparken ekranlara yansımıştı.

Set ekibininde gönlünü kazanan Veysi Aslan şimdi de Mardin'in 'Adını Kalbime Yazdım' dizisiyle dizi oyunculuğuna başladı.[reklam]

Veysi Aslan, canlandıracağı Veysi karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

 

BU HAFTANIN ÖZETİ

Emin Ali tarafından zorla kaçırılan Diyar, ölümle burun burunadır. Diyar köşe bucak aranırken vicdan azabı çeken Dicle, arkasında her şeyi anlattığı bir mektup bırakarak canına kıymaya kalkar.

 

Hırsına yenik düşen Zilan, Nasır'la buluşur ve barışı bozacak gizli sırrı onunla paylaşır. Zaten yıllardır hapiste Kadir ve Halil’den intikam almak için gün sayan Nasır'ın planları ise çoktan devreye girmiştir.

 

DİZİNİN 13. BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

Ceylan ise annesine kavuşmak için, gizlice Hasan'a teslim olmayı kabul eder. Ceylan’ın tehlikeli işlere kalkıştığını fark etmeyen Kadir, kardeşini kaçıranın peşindedir.

 

 

YENİ DİZİ, YENİ AŞK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin