Adını Kalbime Yazdım'ın yayın saatinde değişiklik!

Show TV'nin iddialı yeni dizisi "Adını Kalbime Yazdım" saat değiştirdi!

resim yok
02 Kasım 2013 - 01:39
Magazin

Show TV'nin iddialı yeni dizisi "Adını Kalbime Yazdım" saat değiştirdi!

 

İşte detaylar:

 

İLK BÖLÜMÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği ve başrollerinde İpek Karapınar, Serhan Yavaş, Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu, Erkam Aydar ve usta oyuncu Emel Göksu'nun üstlendiği "Adını Kalbime Yazdım" dizisi geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelmişti.

 

UMULAN OLMAMIŞTI!

Reytinglerde beklentilerin altında kalan dizi Show TV'nin yaptığı kötü hamle sonucu daha 2. bölümünden saat değişikliğine giderek hayranlarını kızdırdı!

 

MARDİN'DE

Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde geçen dizi kan davası dolayısıyla düşman olan iki ailenin yeniden barışmasıyla yaşanan olayları ekrana getiriyor.

 

YENİ SAATİ

"Adını Kalbime Yazdım" yeni saatinde Cumartesi 21.00'da Show TV'de.

 

20:00'DE İSE...

Saat 20.00'da ise Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği ve juri üyeliğini Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in üstlendiği yarışma "Bir Milyon Kimin?" ekrana gelecek.[reklam]

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer ve Leyla İstanbul'da her şeyden habersiz düğün hazırlıkları yaparken, Bozbey konağında da, Dicle ile evlilik kararının Ömer'e nasıl anlatılacağı endişesi vardır.

 

Dicle'nin konağa gelin gelme ihtimali, büyük gelin Zilan'ı dehşete düşürmüştür. Kadir ve Halil arasındaki gerginlik ise ne olursa olsun tırmanmaya devam etmektedir.

 

Öte yandan Dicle'nin sevgilisi Emin Ali'nin de bu evliliğe razı olup bağrına taş basmaya niyeti yoktur. Leyla'yı kaybetmemek için törelere baş kaldıran Ömer, sonunda silahların konuşmasını engelleyemeyecektir...

 

 

ADINI KALBİME YAZDIM 2. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin