Aftermath 2. sezon olacak mı?

Bilim-kurgu türündeki dizi Aftermath, yayıncı kablolu kanal Syfy tarafından ilk sezonu sonunda iptal edildi.

Şeytani varlıklar, kıyamet meteorları ve kitlesel tükenmeler Copeland ailesini belki durdurmayı başaramadı ancak Syfy karşısında direnmek mümkün olmadı!

'AFTERMATH' İPTAL EDİLDİ!

Aftermath, yayıncı kablolu kanal Syfy tarafından ilk sezonu sonunda iptal edildi. Böylelikle dizi, tek sezonluk dizi olarak arşivdeki yerini aldı.

Dizinin yıldızlarından James Tupper, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Aftermath'ın ikinci sezonunun olmayacağını duyurdu.

17-01/14/james-tupper-tweet.png

Halfire Entertainment yapımcılığında; Syfy ve Kanada'nın Space kanalı ortaklığında hazırlanan kıyamet sonrası temalı bilim-kurgu dramasının oyuncu kadrosunda Anne Heche, Julia Sarah Stone, Taylor Hickson ve Levi Meaden gibi isimler de rol alıyordu.

GÖZE BATMAYAN İZLENME ORANLARI

27 Eylül Salı günü yayın hayatına başlayan dizi, ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.16 reyting oranı ve 634,000 izleyici rakamlarını elde etmişti. İlerleyen bölümlerle birlikte ne dikkate değer bir yükseliş ne de düşüş gösteren dizi, ilk bölümdeki istikrarını koruyarak ekran macerasını sonlandırdı.

Tüm sezona baktığımızda dizi ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.16 reyting oranı ve 594,000 izleyici ortalamalarını elde etti. Dizi, bu rakamlar sonrasında Syfy'ın 2016-17 sezonundaki 15 televizyon programı içinde yedinci sırada yer aldı.

17-01/14/aftermath-dizisi.jpg

Her ne kadar, bir kablolu televiyon kanalının orta kararda seyreden bir dizisini iptal etmesini görmek biraz sürpriz gibi görünse de, Aftermath'ın Syfy-Space ortak yapımcılığında hazırlandığını da unutmamak gerek. Bir başka deyişle, iptal kararı sadece Syfy'ın verdiği bir karar değil.

DAHA İYİ REYTİNGLİ DİZİLERİ DE İPTAL ETMİŞTİ

Bununla birlikte yakın geçmişte Syfy'ın daha iyi izlenme oranları elde etmiş bazı dizilerini iptal ettiğini de görebiliyoruz. Kanal, Defiance'ı üçüncü sezonunun sonrasında iptal ettiğinde dizi 0.25 reyting oranı ve 1.125 milyon izleyici ortalamalarına sahipti. Benzer bir şekilde iki sezon sonunda iptal edilen Dominion ise 0.25 reyting oranı ve 869,000 izleyici ortalamasına sahipti.

Aftermath'ın ilk sezonunu takip etme şansınız oldu mu? Syfy ve Space'in aldığı bu iptal kararını doğru buluyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'Aftermath' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin