Agatha Christie uyarlaması The Witness for the Prosecution için geri sayım!

BBC One'ın en son Agatha Christie adaptasyonu için geri sayıma başlayabiliriz! Dizinin başlangıç tarihi de netlik kazandı.

Volkan Küçükel
22 Aralık 2016 - 01:44
Gündem

Geçen senenin popüler yapımlarından And Then There Were None'un yapımcılarının elinden çıkan BBC One'ın en son Agatha Christie adaptasyonu için geri sayıma başlayabiliriz! Haziran ayında ilk haberini duyurduğumuz dizinin yayın tarihi netlik kazandı. Detaylara bakalım...

'THE WITNESS FOR THE PROSECUTION' İÇİN GERİ SAYIM!

Christie'nin 23 sayfalık kısa hikayesi The Witness For The Prosecution'a dayalı olarak yazar Sarah Phelps (The Casual Vacancy) tarafından küçük ekranlara uyarlanan dizi iki bölümden oluşacak.

Çekimlerine Ağustos ayı içinde Liverpool'da başlanan dizinin oyuncu kadrosunda Kim Cattrall (Sex and the City), Toby Jones (Tinker Tailor Soldier Spy) ve Andrea Riseborough (Oblivion) gibi isimler var.

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği de geçtiğimiz günlerde belli oldu. İlk bölüm 26 Aralık, ikinci bölüm ise 27 Aralık'ta BBC One ekranlarında olacak.

16-12/22/agatha-christie-uyarlamasi.jpg

KONUSU

Peki bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

1920'li senelerin Londra'sında geçecek hikayede son derece zengin ve çekici bir dul olan Emily French (Kim Cattrall) acımasız ve vahşice bir cinayete kurban gider. Cinayetteki tüm kanıtlar ise Leonard Vole'u (Billy Howle) işaret etmektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca David Haig (The Thick Of It), Billy Howle (Cider with Rosie) ve Monica Dolan (The Casual Vacancy) gibi isimler de bulunuyor.

Aidan Turner (Poldark) ve Sam Neill (Jurassic Park) gibi isimleri izlediğimiz BBC One'ın diğer Agahta Christie uyarlaması And Then There Were None geçtiğimiz yılbaşı döneminde ekranlara gelmişti.

Bakalım The Witness for the Prosecution, And Then There Were None'un yakaladığı başarıya ulaşabilecek mi?

'The Witness for the Prosecution' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin