resim yok
29 Ağustos 2012 - 00:00

 

"Ağır Roman Yeni Dünya" Eylül'de Star'da!
 
Kentsel dönüşüm projesinin girdiği mahalle yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Büyük inşaat şirketleri civarı yutmuş, hızla Kolera’ya doğru ilerlemektedir. Bütün bu tehlikenin yanında Salih JR. kendini büyük bir aşkın içersinde bulur.
 
Ağır Roman Yeni Dünya’ Eylül’de başlıyor. “Bir İstanbul Masalı” ile akıllara kazınan Ahu Türkpençe’nin 16 yıl önce Müjde Ar’ın oynadığı rolde ne kadar başarılı olacağı şimdiden merak konusu oldu. 1996’da Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve dönemin en çok ses getiren filmlerinden biri olan “Ağır Roman”da Salih rolünü Okan Bayülgen canlandırmıştı.
 
Tamer Tıraşoğlu, Onur Saylak, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Nesrin Cevadzade, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Macit Koper ve Erkan Bektaş’ın rol aldığı dizi, eylül sonunda izleyiciyle buluşacak. Dizinin başarılı olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. Bakalım dizi başarıyı yakalayabilecek mi?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin