Ağlatan Dans'ın Çerkez Begüm'ünden özel açıklamalar!

At koşturan silah tutan ağa kızı Öykü!

resim yok
18 Haziran 2014 - 13:27
Röportaj

At koşturan silah tutan ağa kızı Öykü!

Ağlatan Dans'ta Türk sevgilisiyle imkansız bir aşka tutulan Çerkez Begüm'ü canlandıran Öykü Çelik: ''Birbirimize benziyoruz. Ben de onun gibi haksızlıklara gelemem.''


Benszi adlı filmle hayranlarını hüzne boğan Öykü Çelik, bir başka aşk hikayesiyle bu kez beyazcamda boy gösteriyor.

Show TV'de bu akşam saat 20.00'de 3'üncü bölümüyle ekrana gelecek olan 'Ağlatan Aşk'ın hikayesi Yasemin Nak, senaryosu ise Murat Gürvardar'ın imzasını taşıyor.

İşte dizide Çerkez kızı Begüm'e hayat veren Çelik'in açıklamaları...

 

EKRANDA BASKIN KARAKTER AZ

- Canlandırdığım karakter çok net ve sert. Böyle baskın karakterler az oynanıyor, bu beni cezbetti.

- Çekimlerin gerçekleştiği Çanakkale'ye bağlandım. Şehitlikleri, doğası, halkının samimiyeti... Bu özelliklerinden dolayı İstanbul’a tercih edebilirim.

 

'ARIZA OYUNCU SİLİNİYOR'

- Dizide canlandırdığım Begüm karakteri bir ağa kızı. Babası tarafından ağa olarak yetiştirilmiş. Gönül işlerini ikinci plana atmış ama zaten kendisine sözünü geçirebilecek biriyle de karşılaşmamış.

- Oynadığım karakter kadar sert değilim ama onun gibi haksızlığa gelemiyorum. Ayrıca ikimiz de tuttuğumuzu koparan yapıdayız.

- Rol arkadaşım Kıvanç Kasabalı çok uyumlu ve kaprissiz bir oyuncu. Emin olun böyle bir partner bulmak çok zor. Artık oyuncuların proje geçmişleri araştırılıp ona göre teklif götürülüyor. Arıza oyuncular piyasadan siliniyor.[reklam]

'İLK GÜN DÖRT NALA KOŞTURDUM'

- Begüm bir ağa kızı olduğu için ata binmem gerekiyordu. Bu konuda özel ders aldım. Eğitimin ilk gününde de dört nala koştum mecburen. Silah için atış kursu  almadım ama izlediğim filmlerden ve fotoğraflardan bol bol gözlem yaptım.

 

ZORLAMA AŞK OLMAZ

- Aşk olmuyorsa olmuyordur. Yani aşkta engel tanırım. Karşımdakinin cesaretine bakarım. Pasifse ben de öyle olurum. Ama bunun kararını verebilmek zor belki yeterince büyük bir aşk yaşamadım.

 

'KAFE'DE İYİYİM

- Bir Çerkez dansı olan Kafe'yi öğrenirken çok zorlandım diyemem. Tek sıkıntım önüme bakarak dans edememem. Kafede kadınların böyle yapması gerekiyor.

 

 

NEDEN 'HÜRREM' OLAMADIĞINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin