Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni projelerini anlattı!

'Kardeş Payı' dizisiyle ekrana dönen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni projelerini ve dostluklarını anlattı...

resim yok
21 Şubat 2014 - 14:15
Röportaj

'Kardeş Payı' dizisiyle ekrana dönen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni projelerini ve dostluklarını anlattı...

'Kardeş Payı'nda neler  anlatacaksınız? İzleyici neler izleyecek?

Murat Cemcir: Dünyayı kurtarmaya çalışan iki kardeşi canlandırıyoruz. Acayip cesaretli, güven duygusu olan, kendine, çevresine, ailesine, özellikle de kardeşine çok güvenen bir karakteri canlandırıyorum. Ahmet’in karakteri de hemen hemen aynı.

Ahmet Kural: Evet, hayallarinin peşinden koşan iki kardeşiz biz. ‘İşler Güçler’de bir dostluk hikayesini anlatıyorduk, burada bir aile, mahalle hikayesi var.

'İşler Güçler'den farkları neler?

A.K: 'Kardeş Payı', daha geniş bir kitleye hitap eden bir dizi.

M.C: Evet, kesinlikle 'İşler Güçler' daha sektörel bir hikaye anlattığı için dizi-film sektörünü bilenlerin daha çok eğlendiği bir diziydi ama burada herkesin çok güleceği bir dizi yapıyoruz.

 

İDDİAMIZ YOK

'Kardeş Payı' için ''Son dizimiz olabilir'' demişsiniz...

A.K: Bizim dizi yapma gibi bir düşüncemiz yoktu; dizi çekmek çok yorucu bir iş. Bir de bizim bir filme başlamadan 2-3 ay öncesinden ezber ve provamız başlıyor. Dolayısıyla dizide görünmek istemedik pek. Düğün Dernek'in gişesi güzel oldu, ondan önce de Kardeş Payı'nın senaryosu zaten güzel olunca, ''Yapalım'' dedik ve ortak bir karar aldık.

M.C: Bizim planımız iki ya da üç sezon yapmak diziyi ama tabii bu şartlarda... 22 bölüm, 60 dakika. Böyle olduğunda ancak kaliteli bir iş çıkartabilirsiniz. Diğer türlü kaliteli bir iş çıkmasının çok zor olduğuna inandığımız için yapmak istemiyoruz. Bu kadar uzun süren işlerde oynayarak da sektöre ciddi bir kazık atıldığını düşünüyoruz.

A.K: Belli de olmaz tabii. ''Yapmayacağız'' dedik, yine yaptık.[reklam]

Eğer Selçuk Aydemir'le yolunuz kesişmeseydi, acaba yine komedi yapıyor olur muydunuz?

M.C: Ben komedi yapmazdım.

A.K: Ben de yapmazdım. Kimseye güvenmiyorum çünkü. Bendeki o komikliği çıkaran Selçuk Aydemir. Durup dururken “Çok komik bir adamım, komedi yapayım” demedim. Selçuk’la Murat ''Yapalım'' dediler.

M.C: Selçuk'un içinde olmadığı 'Düğün Dernek', benzeri bir senaryo olsa, kimse ne Ahmet'e Fikret'i, ne de bana Çetin'i oynatırdı.

 

KARDEŞ GiBi OLDUK

Birbiriniz hakkında ne dersiniz? Hisleriniz ne? Önce Murat, sen Ahmet hakkında neler dersin?

M.C: Ahmet hakkında satırlar sığmaz, çok uzar muhabbet. Bir kere her şeyin ötesinde, benim en büyük sıkıntım şuydu: Sette en çok ben ve Selçuk uğraşıyor, çarpışıyorduk. Ahmet dahil olduktan sonra ekibe, artık biliyorum ki bizden de çok bizim kadar birisi daha düşünüyor projeyi. O anlamda biz birbirimizi yargılamadan sevdiğimiz ve böyle bir ilişki kurduğumuz için müthiş bir dostluğumuz var, kardeş gibi olduk artık. Bu yüzden insanın kardeşini anlatması nasıl zorsa, benim için de o kadar zor Ahmet'i anlatmak.

Ahmet, sen Murat'la ilgili neler dersin?

A.K: Gönlü güzel, yolu güzel, fikri güzel... Onunla aynı yolda yürümekten acayip mutluluk ve güven duyuyorum. Sağlam sağlam gidiyoruz onun yanında, onunla birlikte. Çok akıllı bir adam, toparlayıcı. Murat'ın hayatımda olması güven veriyor, yıllardır bu piyasaya dair oyunculukta, her aşamasında olduğu için kimin ne olduğunu, ne yapmaya çalıştığını, ne yapmak istediğini çok önceden biliyor ve biz de adımlarımızı ona göre atıyoruz. Mutluyuz, güvenliyiz, hep beraber sıkı dostlar olduk, aile gibi olduk.

 

 

'KARDEŞ PAYI'NDAN RÖVANŞI ALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin