resim yok
04 Şubat 2014 - 09:53
Magazin

Kârlı düğün!

6 milyon seyirci ve 60 milyon lira hasılata ulaşan Düğün Dernek; seyircinin yüzünü güldürmekle kalmadı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir de 18 milyon lira kazandı!


Başrollerini dönemin en sevilen komedyenleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı 'Düğün Dernek'in başarısı; herkesi şaşırttı.

 

TÜRK SİNEMA TARİHİNDE BİR REKOR!

Birçok rakibinin aksine son derece düşük maliyetle çekilen film; dün itibariyle 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. 'Düğün Dernek'in hasılat rakamı ise Türk sinema tarihinde bir rekora ulaştı.

 

KOMEDİNİN FETHİ!

Filmi 21 Mart'ta ve yeni sahnelerle tekrar vizyona sokacaklarını açıklayan ekip; böylece Fetih 1453'ün yaklaşık 6 buçuk milyonluk seyirci rekorunu da kırmayı büyük oranda garantiledi.

Sivas'taki bir düğünde yaşanan komik olayları anlatan "Düğün Dernek"; özellikle başrol oyuncularının yüzünü güldürdü.

 

CEM PİŞMAN

Filme başlamadan önce; belirli bir ücret almak yerine gişe hasılatından yüzde 15 pay isteyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir; deyim yerindeyse köşeyi döndü.

60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon lira kazanç elde ettikleri konuşulan ikili; tarihin de en kârlı düğünlerinden birine imza attı.[reklam]

Bu arada Düğün Dernek senaristi Selçuk Aydemir'in yapımcı olması için teklif götürdüğü Cem Yılmaz'ın da filmin gişe yapmayacağına inandığı için 60 milyonluk hasılattan olduğu söyleniyor!

 

HASILAT REKORU KIRDILAR

Maliyeti: 3 milyon TL Seyirci: 6.033.992 Hasılat: 59.759.779 TL Hafta: 9

Film, Sivas'ta imece usulü düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesini anlatıyor.

 

MUHTEŞEM iKiLi PARA BASTI

Filmde rol almak için belirli bir ücret yerine gişeden yüzde 15 pay alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in cebine; 60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon liranın girdiği söyleniyor.

 

 

ÜNLÜLERİN SON DÖNEMDEKİ FAVORİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin