resim yok
20 Nisan 2013 - 00:00

Nişanlısından ayrıldığından beri gazetecilere tavırlı olan Ahmet Kural, eğlenmeye gittiği gece kulübünde bu kuralını bozmadı.

 

Taksim'deydi


Ünlü davulcu Murat Yeter’in kızının adını verdiği ‘Asya’ albümünün konserini dinlemek üzere Taksim Jolly Joker’e giden ünlü sanatçılar arasında İşler Güçler dizisinin yakışıklı oyuncusu Ahmet Kural da vardı.

 

Gazetecilere karşı neden tavırlı?


Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz’ün kızı Burcu Kıratlı ile sürpriz bir şekilde nişan atan Ahmet Kural, o zamandan beri gazetecilere karşı takındığı sinirli tavrını sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla birlikte eğlence çıkışı yakalanan Kural, apar topar taksiye binmiş ve gazetecilerin görüntü almasını engellemişti.

 

Tepki gösterdi


Bu defa yine bir eğlence sırasında görüntülenen Kural, fotoğraflarının çekildiğini fark edince gazetecilere el işareti yaparak neden çekiyorsunuz dercesine tepki gösterdi.

 

Geçtiğimiz günlerde yakalanmışlardı!

İşler Güçler’ dizisinin ekibi önceki günlerde Nişantaşı’nda eğlenceye çıkmış ve Okka Restoranda yemek yiyen ekip daha sonra Koridor Bar’da eğlenmeye geçmişti.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Burak Satıbol aralarında ‘Yalan Dünya’ dizisinin oyuncusu Derya Karadaş’ın da olduğu iki kadınla birlikte görüntülenmişti. Ekip, bar çıkışını gazetecilerin çevirdiğini öğrenince çözüm olarak kaçış yolu aramıştı.

 

 

BOOMCU ONUR HAKKINDA HİÇ BİLMEDİKLERİNİZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin