Ahu Sungur'dan ses getirecek açıklamalar!

''Dünyada bir tek Suat kalsa onunla olmam demiştim...''

resim yok
02 Mayıs 2014 - 09:25
Röportaj

''Dünyada bir tek Suat kalsa onunla olmam demiştim...''

Suat Sungur ile evli olan oyuncu Ahu Sungur, özel hayatıyla ilgili konuştu: ''Suat'la tanıştığımızda 'Dünyada tek o kalsa bile birlikte olmam' demiştim.''


Dizilerde sert anne karakterlerini canlandıran Ahu Sungur, 'Mandıra Filozofu' filminde sosyetik 'Selin' karakteriyle izleyiciyle buluşuyor.

Filmden gişe kaygısı olmadığını belirten oyuncu, eşi Suat Sungur ile tanışma hikayesinden aile yaşantılarına kadar her şeyi anlattı:

* 'Mandıra Filozofu' için beni Burcu Güven aradı ve Bodrum Çökertme'de çok güzel bir film çekeceklerini söyledi. Oğlumdan ilk kez 10 gün boyunca ayrı kalacaktım. Ben tekneye ve uçağa yalnız binemem, fobim var. Oğluma danıştım; çekimlere katılmamı ve fobimle yüzleşmemi istedi. Ondan ayrı kalmak, tek başıma uçağa ve tekneye binmek ilginçti. İyi ki gitmişim. '

 

SELİN' GİBİ OLAMAM

* Filmde canlandırdığım 'Selin', eğlenceli bir karakterdi. Ben daha çok katı kadınları canlandırdım hep. 'Selin' ise çok naif ve saf bir kadın. Onun tek kaygısı, Paris'ten aldığı topuklu ayakkabılarının zarar görmesi... 'Selin' karakteri beni çok eğlendirdi. Dalgamı geçtim, güldüm, rolün tadını çıkardım. Ama gerçek hayatta asla onun gibi olamam.


* Bu filmle ilgili hiç gişe kaygım yok. Ekip çok güzeldi. Filmi de ekiple olabilmek için kabul ettim. Ama bunların dışında gişe şahane gidiyor tabii.[reklam]

EVİMİZDE DEMOKRASİ VAR

* Eşim Suat'la (Sungur) ilk tanıştığınızda onu çok antipatik bulduğumu ve dünyada bir tek o kalsa bile birlikte olmayacağımı söylemiştim. Büyük konuşmuşum. Suat'la 13 yıl boyunca sunduğum çocuk programında tanıştık. İlk iki görüşmemizde hep pot kırdı. Daha sonra arkadaşlarımız bizi kukla festivalinde buluşturdu. Sevimli ve huzurlu biri olduğunu düşündüm ve sekiz ay sonra evlendik.


* Bizim evimizde demokrasi var. Huzurlu bir aileyiz. Herkes birbirinin özel hayatına saygılı. Suat da çok eğlenceli bir baba.


* Oğlumuz Ege, anne ve babasının ünlü olmasından etkilenmiyor. Çünkü biz 'ünlü' gibi yaşamıyoruz. Bu bizim mesleğimiz ve biz işimizi yapıyoruz. Benim mesleğim ünlülük değil, ben oyuncuyum. Ünlü olmak seyircinin bize getirdiği bir onay belki de.


* Ege'yle çok ilgiliyim. Sadece yoğun çalıştığımda onunla vakit geçiremiyorum. O zaman da çok özlüyorum. Hukukçu bir aileden geldiğini ve kendisinin oyuncu olmasını istemediklerini söyleyen Ahu Sungur, "Aileme sözüm var. Bir gün avukat karakteriyle ekranda olacağım" diyor.

 

ADINI FERİHA KOYDUM'UN 'AYSUN'UNDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin