Ahu Tuğba'nın son sağlık durumu!

Geçtiğimiz hafta akciğerlerinden rahatsızlanarak İzmir'de hastaneye kaldırılan Ahu Tuğba taburcu oldu.

resim yok
14 Eylül 2013 - 00:36
Magazin

Geçtiğimiz hafta akciğerlerinden rahatsızlanarak İzmir'de hastaneye kaldırılan Ahu Tuğba taburcu oldu.

 

NELER DEDİ?

Yapılan kontroller ve tedavi sonucunda akciğerlerinde ve tüm vücudunda kansere rastlanmadığını söyleyen Tuğba:

"Vücudumda komple tarama yapıldı. Allaha şükür ciğerlerim temiz çıktı.

Bir süre Bodrum'da deniz kenarında dinlenip, oksijenin yoğun olduğu yerlerde tedavime devam edeceğim. Dr. Murat Karamustafaoğlu, akciğer nakline gerek olmadığını söyledi.

 

''NEGATİF İNSANLARDAN...''

Yaşadığım büyük travmalardan kaynaklanmış. Bundan böyle daha stressiz ortamlarda bulunup, negatif insanlardan kaçacağım." dedi.

 

''EKMEK VERDİKLERİM ARAMADI''

Sıkıntılı süreçte, kendisine akciğerini vermek isteyen sevenlerinin de olduğunu söyleyen Tuğba:

"Seda Sayan, Nazan Şoray aradı, hayranlarım hastaneye hücum etmiş. Ekmek verdiğim insanlar aramadı ama vefalı dostlarım da unutmadı"  diyerek, hassasiyeti ve güzel dileklerinden dolayı İbrahim Tatlıses'e de teşekkür etti.

 

''ÖLÜMDEN KORKMUYORUM''

Ahu Tuğba son olarak:

"Ben ölümden korkmuyorum, yalnızca Allah'tan korkarım. Allah'ın dediği olur" diyerek sevinçli haberden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

TUĞBA'NIN KARİYERİ

Varlıklı bir ailenin tek çocuğuydu. Ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Liseyi Amerikan Kız Koleji (Robert Kolej)'nde okudu. Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bıraktı.[reklam]

80'li yıllarda Türk sinemasının seks sembollerinden biri olmuştur. Genellikle hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı fakat kalbi temiz karakterleri canlandırmıştır. Erkekçe dergisine pozlar vermiştir. Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösteriler yaptı.

Toplam 5 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yapmıştır.

1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

 

 

DİZİ OYUNCUSUNA YAPILAN BIÇAKLI SALDIRIYA 22 YIL HAPİS İTEMİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin