Aidatlarını ödemeyen ünlüler!

Oyuncular Sendikası'na yeni başkan seçilen Meltem Cumbul, üyelerin aidatları ödemediğinden şikayetçi oldu.

resim yok
11 Aralık 2014 - 11:36
Magazin

Listede bakın kimler var?

 

Oyuncular Sendikası Başkanı Cumbul aidatların ödemediğinden şikayetçi!

Oyuncular Sendikası'na yeni başkan seçilen Meltem Cumbul, üyelerin aidatları ödemediğinden şikayetçi oldu.


Çok fazla kişinin 30 liralık aidat borcunun biriktiğini belirten Cumbul, ''Bu ödemelere çok ihtiyacımız var. Aksi halde hedeflenen işler zora düşüyor'' dedi.

Kısa süre önce Memet Ali Alabora'dan Oyuncular Sendikası Başkanlığı'nı devralan Meltem Cumbul, aralarında birçok ünlü oyuncunun da bulunduğu sendika üyelerinin aidatları ödemediğinden yakındı.

 

HEDEFLENEN İŞLER ZORA DÜŞECEK

Oyuncuların daha iyi çalışma koşullarına sahip olması için emek harcadıklarını belirten Cumbul, ''Sendika üyelerinin de kendileri için mücadele etmesi gerekiyor. O kadar çok aidat ödemeleri var ki. Bu ödemelere çok ihtiyacımız var. Yoksa hedeflenen işlerde sonuç almak zorlaşıyor'' diyerek dert yandı.

 

ÜYELER ARASINDA KİMLER VAR?

Meltem Cumbul'un aidat ödemediklerinden şikayetçi olduğu sendika üyeleri arasında Farah Zeynep Abdullah'tan Kenan İmirzalıoğlu'na, Bergüzar Korel'den Berrak Tüzünataç'a, Beren Saat'ten Ceyda Düvenci'ye kadar yüzlerce ünlü isim bulunuyor.[reklam]

PARA ALMADAN GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR

En son rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden bölüm başı 30 bin lira ücret alan Meltem Cumbul, bu sezon diğer meslektaşlarının aksine parayı değil oyunculuk mesleği adına gönüllü çalışmayı tercih etti.

Sendika Başkanlığı'ndan herhangi bir ücret almadığını, gönüllü olarak çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, ayrıca genç tiyatrocuların sahneye koyduğu 'Bent' adlı oyunun yönetmenliğini de gönüllü olarak yapıyor.

 

 

MELTEM CUMBUL'UN FAVORİLERİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin