Ajda Pekkan hangi genç oyuncuya övgüler yağdırdı?

Geçtiğimiz haftalarda kürk giyenlerle ilgili yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Süperstar Ajda Pekkan önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği bir kafede görüntülendi..

resim yok
08 Ocak 2014 - 09:56
Magazin

'Çağatay çok yakışıklı'

Geçtiğimiz haftalarda kürk giyenlerle ilgili yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Süperstar Ajda Pekkan önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği bir kafede görüntülendi..

 

Pekkan karşılaştığı gazetecilere kısa açıklamalarda bulundu.

 

İşte o kısa açıklamalar:

 

HAYRANLIĞINI DİLE GETİRDİ!

Ajda Pekkan, birkaç gün önce Hülya Avşar'ın Türkiye’nin en iyi jönlerinden biri olarak ilan ettiği Çağatay Ulusoy'a olan hayranlığını dile getirdi.

Pekkan, mekan çıkışında genç oyuncu Çağatay Ulusoy'a övgüler yağdırdı:

''Çağatay'ı çok beğeniyorum, çok yakışıklı olmuş.

 

''DOĞRU SÖYLEMİŞ''

Hülya (Avşar) da onu jön ilan etmiş, doğru söylemiş.''

 

''40 YILIN BAŞI...''

Ajda Pekkan, önceki akşam arkadaşlarıyla Zorlu Center'daki bir mekanda yemek yedi.

Akşamları daha çok evde dizi izlemeyi tercih ettiğini söyleyen Süperstar;

''40 yılın bir başı dışarıya çıkıp arkadaşlarımla vakit geçiriyorum'' dedi.[reklam]

PEKKAN'IN KARİYERİ

İlk olarak sinema oyunculuğuyla sanat kariyerine giriş yapan Ajda Pekkan, 1964'te B-yüzü olarak yayınlanan ilk kaydı "Göz Göz Değdi Bana"nın ardından ilk 45'liği "Her Yerde Kar Var"ın beğenilmesi üzerine müzik hayatına atıldı.

1977'de yayınladığı Süperstar albümünün getirdiği başarı ile de Türkiye'de "Süperstar" olarak anılmaya başladı. Albümün ardından günümüze dek Süperstar adıyla yayınladığı 3 albüm daha yayınladı.

Sanatçı kariyerinde "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Bambaşka Biri", "Hoşgör Sen" ve "Uykusuz Her Gece" gibi şarkılarıyla Türk müzik tarihinde önemli bir rol oynadı.

Yine uluslararası anlamda pek çok yerde konserler veren Pekkan, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Arapça ve Japonca olmak üzere daha pek çok dilde şarkılar söyledi. Sanatçı ulusal kamuoyunda da Türk pop divası olarak adlandırılmaktadır.

 

 

BÜLENT ERSOY'UN TEPKİ GÖSTERDİĞİ 'AJDA' SORUSU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin