Ajda Pekkan'dan Tarkan'a bir övgü daha!

Ajda Pekkan, NTV'de hafta sonu yayınlanmaya başlayan 'Söz ve Müzik' belgeselinin ilk bölüm konuğu olarak kamera karşısına geçti.

resim yok
11 Aralık 2013 - 12:48
Magazin

''Yenilikçi kadınların umudu oldum. Sezen de onların yüreğini tırmaladı.''


NTV'nin 'Söz ve Müzik' belgeselinde konuşan Pekkan, ''Yenilikçi kadınların umudu oldum. Sezen de onların yüreğini tırmaladı. Bizim tek erkeğimiz Tarkan. Aynı frekanstayız'' dedi.

Ajda Pekkan, NTV'de hafta sonu yayınlanmaya başlayan 'Söz ve Müzik' belgeselinin ilk bölüm konuğu olarak kamera karşısına geçti.

 

Onno Tunç, Aysel Gürel ve Uzay Heparı'yı anan Pekkan, o dönem için ‘Muhteşem Yüzyıl'dı yakıştırmasını yaptı.

 

'50 SENE AYAKTA KALDIM'

Kariyerine Fecri Ebcioğlu'nun yazdığı şarkılarla başlayan, Fikret Şenes'le tanışmasının dönüm noktası olduğunu söyleyen Pekkan;

 

''Hayatımın yarısı onunla geçti. Çok prensipli çalışıyorduk. Annemden çok onu görüyordum'' dedi. Pop müziği trendini, konseptini ve formatını kendisinin başlattığını anlatan Süperstar, şunları söyledi: “Başladığım dönemde gazino olayı ya da caz müzik yapılıyordu.

 

Rahmetli Sevinç Tevs, sevgili Rüçhan Çamay, rahmetli Ayten Alpman gibi büyüklerim vardı. Ben ikisinin arasında bocalıyordum. Yok olabilirdim ama bir ilki başlattığıma inanıyorum. Cesur davranmam işe yaradı.

 

Bugüne kadar getirdiğim Ajda Pekkan markasından çok mutluyum. Tek başına bir kadın olarak buraya gelmek, 50 seneye yakın ayakta kalabilmek yürek ister'' şeklinde konuştu.

 

'EVE KAPANIP ÇALIŞIYORDUK'

'Cool Kadın' albümünde Sezen Aksu'nun evine kapanıp çalıştıklarını anlatan Pekkan, şöyle devam etti: ''Gece çömelip yere oturuyordu tık tık tık şarkı yazıyordu. Birlikte yoğunlaşıyorduk. Aynı askerlik gibi, okulda aynı sınıfı paylaşıyormuş gibi.[reklam]

Orada dostluğu, sevgiyi ve sıcaklığı yakalayınca dökülüyorsunuz zaten. Sizin hislerinizi aldığı zaman Sezen daha da kolay yazıyor. Ben hep yenilikçi kadınların umudu bir sanatçı olarak var oldum.

Sezen ise onların yüreğini tırmalayan, kanatan, ağlatan ve onların içindeki üzüntüleri ortaya çıkaran insan oldu. Bizim tek erkeğimiz Tarkan. Gerçekten bizimle aynı frekansta...

 

O da çok hassas, çok başka biri... Sizi anlayabiliyor, her yaşa hitap ediyor. İşte biz de böyleyiz. Kazancımız, bir yerde kalmamak, 'Ben şuyum, ben oldum' dememek. Tarkan çok titiz çalışıyor. Ben onun kadar titiz olmadığımı gördüm ve üzüldüm. Deli gibi titiz.''

Pekkan, trend yaratan, kadınlara öncü olan imajıyla ilgili de, ''Bunu özellikle yapmıyorum. İmaj maker’ım da kendim olduğum için 'Bir değişiklik yapmam lazım' deyip, öyle yapıyorum'' dedi.

 

 

NOSTALJİ KRALİÇESİ'NDEN SÜPERSTAR'A SERT YANIT! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin