resim yok
23 Haziran 2011 - 00:00

Yayından kaldırılacağı yönünde haberler çıkan diziye üç yeni oyuncu dahil olurken, diziden ayrılan bir isim de geri döndü...

 

Kanal D'nin sevilen dizisi "Akasya Durağı"nın oyuncu kadrosuna Tarık Ündüz, Pınar Aydın ve Alp Kırşan da katıldı. Ayrıca ünlü oyuncu Nilgün Belgün de yeniden dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Rahmetli Gazanfer Özcan'ın torunu, tiyatrocu bir anne babanın oğlu olan Tarık Ündüz dizide, tıp fakültesi son sınıfta okuyan ve aynı zamanda şoförlük yapan Emre karakterini canlandıracak.

Akademi Türkiye yarışmasıyla yıldızı parlayan Pınar Aydın da dizide bir şoförü canlandıracak. Pınar Aydın'ın ayrıca izleyicilere dizide bir de sürprizi olacak.

Genç oyuncu Alp Kırşan da askerden döner dönmez "Akasya Durağı"nda izleyicilerle buluşacak. Sürpriz bir karakteri canlandıracak olan Kırşan, Osman'ın damadı olabilmek için çok çaba sarf edecek.

Yapımını Erler Film - Türker İnanoğlu'nun, İdari Yapımcılığını Yılmaz Ekmekçi'nin üstlendiği, yönetmenliğini Yaşar Seriner'in yaptığı, senaryosunu da Resul Ertaş'ın kaleme aldığı Akasya Durağı, yeni bölümleriyle yaz aylarında da ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin