resim yok
23 Temmuz 2010 - 00:00

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, eşini kaybeden Ayda Aksel için tatillerini yarıda kesti cenazeye koştu. Ayda Aksel kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren eşi Atilla Aksel'i Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verdi. Ayda Aksel onbeş sene önce nikah masasına oturduğu elektrik teknisyeni eşi Aksel'i son yolculuğuna uğurlarken cami avlusunda fenalaştı. Baş rolünde yer aldığı Gönülçelen ekibinin teselli ettiği cenazede Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, Ayda Aksel'i bir an olsun yalnız bırakmadı. Beren Saat ve Belçim Erdoğan da cenazeye katılan isimler arasında yer aldı. Ayakta durmakta zorlandığı için taburede oturan Ayda Aksel'in ellerinden tutan Beren Saat'in de göz yaşlarına engel olamaması dikkat çekti. Tunus dönüşü geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Atilla Aksel'in oyuncu eşi ile en son 3 gün önce birlikte kahve içtiği öğrenildi. Ayda Aksel o gün film çekimleri için Ankara'da bulunuyordu. Eşinin ölüm haberini de çekimler sırasında sette öğrendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin