Albert Kim'den NBC için yeni bir dizi yolda!

Sleepy Hollow ekibinden Albert Kim, NBC için yeni bir dizi geliştiriyor.

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 22:37
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC yeni dizi projeleri geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kanal bu kez Sleepy Hollow yazar/yürütücü yapımcısı Albert Kim, Dan Lin'in Lin Pictures'ı and Warner Bros. TV ortaklığında hazırlanacak yeni bir diziyi gündemine aldı ve projenin geliştirme çalışmalarına başladı.

DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen, senaryosu Kim tarafından kaleme alınan aile dramasının hikayesi şöyle:

Dizinin hikayesi Koreli bir elektronik şirketinin etrafında gelişiyor. Koreli şirketin Amerika'daki bağlı kuruluşunun lansmanı arifesinde şirketin CEO'sunun ölmesi gündemi ve aileyi sarsar.

CEO'nun vasiyeti daha önceden bilinmeyen bir mirasçının varlığını ortaya çıkaracaktır. Bundan sonra gizemli mirasçı kadın ile diğer kardeşler arasında bir çekişme yaşanacaktır.

17-11/15/albert_kim.png

Projenin ilerleyen aşamalarında oyuncu kadrosunu oluşturacak isimlerin çoğunun Asya kökenli olması bekleniyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Albert Kim; Lin Pictures'tan Dan Lin ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Son olarak Fox'un fantastik dizisi Sleepy Hollow'da yazarlık yapan Albert Kim ayrıca Nikita, Leverage ve Dirt gibi dizilerde yazarlık yapmıştı.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı. Projenin pilot bölüm onayı alıp almayacağı ilerleyen dönemde belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin