resim yok
08 Nisan 2012 - 00:00

 

Oyuncu eşi Metin Yıldız’dan dayak yiyen Elvan Yıldız, olay gecesini ‘Cumartesi Sürprizi’ programına anlattı. Eşinin 20 yaşında bir sevgilisi olduğunu açıklayan Yıldız, boşanmayacağını söyledi
‘KALBiM MOSMOR AMA EŞiMi SEViYORUM’
 
* Metin Yıldız, Adli Tıp’tan  alınan darp raporuna rağmen eşinin sinir krizi geçirerek kendisine zarar verdiğini savunmuştu, Elvan Yıldız’sa işin iç yüzünü anlattı. 
*  Eşinin altı aydır 20 yaşında bir sevgilisi olduğunu belirten Elvan Yıldız, kavganın bu yüzden  çıktığını söyledi.
* Yıldız, olay gecesi   eşinin kendisine “Ben o kızla yaşayacağım, ev tuttuk. Bunu kaldırabilir misin?” diye sorduğunu, kendisinin de “Bu saatten sonra sonsuza kadar evlenmem ama senin de evlenmene izin vermem. Kızım için yuvamızı kurtaralım” dediğini anlattı. 
* Sözlü saldırıya maruz kaldığını, olayın ardından kavgaya dönüştüğünü söyleyen Elvan Yıldız, “Birkaç tane tokat yedim. Yere düştüm ve daha sonra arkası geldi. Adli Tıp vücudumda çürükler tespit etti. Benim asıl kalbim mosmor ama boşanmayacağım. Çünkü  onu seviyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin