resim yok
11 Ocak 2012 - 00:00

 

Star TV’nin sevilen dizisi ‘Firar’ın ‘kaçak’ aşıkları Didem Balçın’la Caner Cindoruk’u bir araya getirdik. Dizide yaşadığı aşklarda hayal kırıklığına uğrayan Cindoruk, “Hiç aldatılmadım, hiç de aldatmadım. Ben ilişkiyi delikanlıca yaşarım” diyor
* Dizide başınıza gelmeyen kalmadı. Yeni bölümlerde Nadir ve Gönül’ü yine zor günler mi bekliyor?
Caner Cindoruk:  Nadir’in yıkıldığı bölümler diyebilirim. Zaten kaçak yaşıyor... Hayatındaki tek iyi şey, oğlunun iyileşiyor olması. Yeni bölümler çok daha hareketli, aksiyonlu ve çarpıcı. 
Didem Balçın: Gönül’ün tek amacı oğlunu bir kez daha görebilmek. Ve çok yaklaştı sanırım. 
 
* Gönül’le karşılaştığında Nadir’in tavrı nasıl olur sizce?
C.C.: Karşılaşma şekilleri çok önemli. Seyirci de, biz de o sahneyi bekliyoruz. 
D.B.: Her şey olabilir. Belki önce oğluyla karşılaşıp, onu alıp gidecek. Karşılaşmadan sonra olaylar yine karışacak bence. Gönül, Nadir’in hapse girdiği ve firar ettiği haberlerini gazetede okumuştu. Ve en son İstanbul’da oldukları haberini aldı. Şimdi Nadir’e çok yakın.   
 
* Nadir aşkta aradığını bulamadı... 
C.C.: Nadir bir daha aşık oluyor ama, yine kazık yiyor. Normal hayatımızda da öyledir ya. Bir aşk bittiği zaman hayata küseriz, bir daha aşık olmayacağımızı söyleriz. Ama hiç beklemediğimiz, hiç ummadığımız bir anda tekrar karşımıza çıkar. 
 
* Siz hiç aldatıldınız mı Caner Bey?
C.C.: Hiç aldatılmadım, hiç de aldatmadım. Ben ilişkiyi daha net, delikanlıca yaşamayı tercih ederim. Karşımdaki insanlara da böyle bir adam olduğumu anlatırım. Kadın-erkek ilişkisi başta olmak üzere aldatmanın her türlüsünden iğrenirim, nefret ederim.
 
“‘Firar’ fenomen oldu” 
* Dizinin kadrosuna Eda Özerkan katıldı. Ekipteki yenilikten memnun musunuz?
C.C.: Başladığımız günkü heyecanın aynısıyla devam ediyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var, bizi ayakta tutan en önemli şey bu. Seyirciden bunun geri dönüşümünü çok rahat alabiliyoruz. İnanılmaz bir ‘Firar’ fenomenliği var.
D.B.: Çok iyi bir kadromuz ve senaristimiz (Ozan Yurdakul) var. ‘Firar’ ne bir töre, ne de aldatma dizisi. İçinde birçok farklı hikayeyi barındırıyor. Hayat kadar gerçek. Hayatımıza nasıl sürekli yeni insanlar girip,
yönünü değiştirirse, ‘Firar’a da katılan yeni karakterler herkesin hayatını değiştirebilir. 
 
Didem Balçın:“Dayak yemek sevişmekten daha zor”
 
 
* Dizideki sevişme sahnelerinde doğaçlama mı oynuyorsunuz? 
Evet. Bir oyuncu olarak ha sevişmişim, ha dayak yemişim... Bence dayak yemek sevişmekten daha zor. Üç bölümde 10 sevişme sahnesi çektim. Gönül’ün o halini anlatmak için gerekli sahnelerdi, zorlanmadım.  
 
* Tiyatro...
Bir oyuncun hayali dizide oynamak olamaz. Yeni yönetmenlerle çalışmak istiyorum, sinema filmlerinde oynamak istiyorum... Tiyatroya devam edeceğim, bunun için de bir adım attık. Tünel’de Doda Sanat isminde atölyelerin, okuma gruplarının olacağı ve edebiyat gecelerinin yapılacağı bir yer açıyoruz.
 
Caner Cindoruk: “Monica’yı sevgilim olarak gördüm”
 
* İki sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorsunuz...
Evet. Birincisi; Bahman Ghobadi’nin yazıp yönettiği ‘Gergedan’ın Son Şiiri’. Ben orada ülkenin en önemli şairlerinden Behrouz Vossoughi’nin gençliğini oynuyorum. Film iki etaptan oluşuyor. Arada 30 yıllık bir geçiş var. Uzun yıllar hapishanede kalıp çıktıktan sonra, çocuklarının ve karısının peşinde düşen bir adamın hikayesi diyebiliriz kısaca. İkincisi, Filiz Alpgezmen’in yazıp yönettiği ‘Yabancı’. Onun da çekimleri tamamlandı. Nisanda İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek. Sezin Akbaşoğlulları’yla başrolü oynadım. Bence Türk sineması adına iyi bir film oldu. Merakla iki filmimi de bekliyorum. 
 
* ‘Gergedan’ın Son Şiiri’nin sevişme sahneleriyle gündeme gelmesi sizi rahatsız etti mi? 
Tabii yer yer rahatsız olduğum anlar oldu. Çünkü filmle ilgili, Bahman’la ilgili sorular sorarlar diye bekliyordum. Belki de doğal olarak en çok sorulan soru sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Evet, öyle bir sahne çektik. Ben de izlemedim, merakla bekliyorum. 
 
* Monica Belluci’yle oynamak nasıl bir duygu? Heyecanlandınız mı?
Monica Belluci çocukluğumdan beri takip ettiğim, çok yetenekli ve çok güzel bulduğum bir kadın. Karşılıklı oynamak benim için hayaldi. Heyecanlanırım sanıyordum ama o kadar çok heyecanlanmadım. Çünkü oynadığım adamın karakterine büründüğüm andan itibaren onu sevgilimi olarak gördüm. Çok sıcak ve mütevazı bir kadın. Beni bu anlamda çok rahatlattı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin