Alf'i canlandıran aktör komada

Michu Meszaros yaşam mücadelesi veriyor

Volkan Küçükel
13 Haziran 2016 - 13:00
Magazin

1980'li yılların unutulmaz dizisi Alf'in kostümü içinde karaktere hayat veren Michu Meszaros'un komaya girerek yaşam mücadelesi içinde olduğu öğrenildi.

TMZ'nin haberine göre, kült dizinin uzaylı yaratığını canlandıran aktör, geçtiğimiz hafta menajeri tarafından banyoda tepkisiz bir şekilde yatarken bulundu.

Bulunmasının hemen ardından Los Angeles'ta hastaneye kaldırılan aktörün durumu ilgili sitenin verdiği bilgiler doğrultusunda ilk teşhisin pek umut verici olmadığı öğrenildi.

Aktörün sekiz sene önce geçirdiği felç nedeniyle sağlık sorunları baş göstermişti.

ALF'İ HAREKETE GEÇİREN İSİM

Aslında bir kukla olan Alf karakterinin hareketli ve evin içinde yürüme sahneleri olduğunda Meszaros işbaşı yapıyor ve karakter için özel olarak dikilen kostümün içine girerek Alf'e hayat veriyordu.

16-06/13/mihaly-michu-meszaros-alf.jpg

Geçmiş dönemde Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus'da çeşitli sirk gösterilerine çıkan Meszaros birçok dizi ve film projesinde de rol almıştı. Aktör son olarak 1993 senesinde Warlock: The Armageddon'da görülmüştü.

1988 yapımı komedi filmi Big Top Pee-wee'de de gözüken aktör Michael Jackson'lı iki Pepsi reklamında kamera karşısına geçmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin