Ali Atay'a şok suçlama! 100 bin TL'yi alıp işi bıraktı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen oyuncusu Ali Atay, 100 bin lira alıp oynamadığı film için mahkemelik oldu.

Editör
21 Nisan 2017 - 13:27
Gündem

En son Masum adlı dizide oynayan ve öncesinde Mutlu Ol Yeter, Ben de Özledim, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde oynayarak gönüllere kazınan ünlü oyuncunun başı yapım şirketiyle dertte.

Ünlü oyuncu Ali Atay, "Gaza Gelen Adam" adlı filmde başrol oynamak üzere Müstesna Film Tiyatro şirketiyle bir anlaşma yaptı. 120 bin lira olarak belirlenen oyunculuk ücretinin 100 bin lirası peşin ödenmesinin ardından 9 Eylül 2015'te filmin çekimlerine başlandı. Çekim süresi 4-5 haftalık program olarak belirlenen Atay, 4 gün sete geldi ve artık oynamak istemediğini belirtti. Ünlü oyuncunun menejerlik işlerini yürüten Sühan Cebeci, Atay'ın yakın bir gelecekte başka bir projede yer alacağını ve bu sebeple ayrıldığını ileri sürdü. Bunun üzerine başrolsüz kalan "Gaza Gelen Adam" film projesi başka bir başrol bulmak için kolları sıvadı ancak yerine oynayacak birini bulamayınca film projesi ertelendi.

Ancak ünlü oyuncu peşin aldığı 100 Bin TL'yi yapımcı şirkete iade etmediği belirtilirken, yapımcı şirketi iki yıl önce "Alacağımızı tahsil edemiyoruz" diyerek Atay'a 101.035 TL (101 bin 35 lira) dava açmıştı.

İCRA TAKİBİNİ DURDURDU

Ünlü oyuncu yaptığı itiraz ile icra takibini durdurdu. Bunun üzerine şirket ise İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne itirazın iptali istemiyle dava açtı.

Şirket avukatı İpek Topaloğlu dava dilekçesinde "Müvekkilim şirket davalı oyuncuya güvenmiş, söz konusu filmi bitirmeyi arzulamıştır. Bu konuda davalıya fazlasıyla toleranslı davranmış ve onun isteği doğrultusunda oyunculuk ücretini de önceden ödemiştir. Davalı ise haksız ve kötü niyetli olarak icra takibine itiraz etmiştir. Yüzde 20 icra inkâr tazminatıyla birlikte alacağımızın tahsilini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin