resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Ali Ayşe'yi Seviyor'da ayrılık!

Suat Sungur artık yok!

Suat Sungur, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ali, Ayşe’yi Seviyor dizisinden ayrıldı.

Suat Sungur’un diziden ayrılma kararını ise eşi Ahu Sungur ‘Eşim Suat Sungur, ‘Ali, Ayşe’yi Seviyor ‘dizisinden senaryonun gidişatından dolayı karşılıklı iyiniyet, uzlaşma içerisinde ayrılmıştır. Sevgiler’ notuyla duyurdu.

Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in, üstlendiği Fox’un dizisi “Ali Ayşe’yi Seviyor”un başrollerinde Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Sennur Nogaylar’ın yanı sıra Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu yer alıyor.

Keyifli iki aşk hikayesi, eğlenceli bir mahalle...

Aşk bulunmuştur ama önünde engeller vardır. Aynı dükkanı paylaşan usta, kalfa, aynı evde yaşayan baba, oğul, şimdi de aynı anda aşık olmuştur. Hem de biri anasına, biri kızına.

Hemen kavuşmak öyle mümkün değildir. Engeller vardır. Ve her engel bizi daha çok aşka bağlar, daha çok eğlenceye sürükler.

Kız istemeler, evlilikler, düğünler, gelinlikler, damatlıklar, gelenekler, kınalar, sağdıçlar, enişteler, kayınçolar, görümceler, adetler ve aşklar... Bitmeyen bir curcuna.
 

 

Dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı! İzlemek için tıklayın!

 

FOX TV DİZİ ATAĞINA GEÇTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin