resim yok
04 Mayıs 2013 - 00:00

Fox'un sevilen dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor'un ekran macerası devam ediyor.

 

Sürprizlerle dolu bir bölüm

 

Fox TV'de Pazar akşamı yayınlanacak olan Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde, Ali'nin Ayşe'ye yaptığı süpriz geceye damgasını vuracak.

 

Neler olacak?


Dizinin 14. bölümünde, Ayşe'yi istemeye gelen Esra ve oğlu Eren'in başına gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmemiştir.

 

Ali'nin yaptıkları Ayşe'yi fazlasıyla üzmüştür. Ayşe, Ali'yle bir daha konuşmama kararı alır.

Ali, Hamdi'nin yardımıyla Ayşe'ye bir sürpriz hazırlar. Ali'nin, Ayşe'ye hazırladığı sürpriz gecesinde öyle şeyler olur ki gece tam bir kabusa dönüşüverir.

Ahu'nun hamile olduğunu ilan etmesiyle evde ki iktidar mücadelesi daha cevval bir hal alır. Ahu'nun hamileliğiyle evin gözdesi haline geleceğini bilen Ayten'de hamile olduğunu idda eder. Kemal ve Yakup, iki kadının istek ve arzularını gerçekleştirmek için heder olur.

Dizinin bu bölümü 05 Mayıs Pazar akşamı 21:30'da izleyiciyle buluşacak.

[reklam]

Dizi hakkında

 

Hem gençlerin hem eskilerin aşk hikayesi… İstanbul’un sakin bir mahallesinde geçen hikaye, Kemal Bey’in Ayten Hanım’a aşık olup evlenme teklif etmesiyle başlıyor. Ayten Hanım da bir o kadar istekli…

 

Kemal Bey oğlu Ali’yi alıp Ayten Hanım’ı istemeye gidiyor. Ve bir büyük aşkın daha kıvılcımları çakıyor; Ali, Ayten Hanım’ın kızı Ayşe’ye bir görüşte aşık oluyor. Ayten Hanım’ı babasına, Ayşe’yi kendisine isteyiveriyor. Ama kavuşmak bu kadar kolay değil elbet; Ayten Hanım’ın oğlu önlerindeki en büyük engel… Ama baba-oğul, her ne olursa olsun, tüm engelleri aşmaya kararlı, çünkü onlar sırılsıklam aşık…

 

Biri genç kuşağın aşk hikayesi, diğeri ise eskilerin… Fonda eski Türk filmleri, kahkahası bol sıcacık bir aşk serüveni…

 

 

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR 14. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin