Ali Ayşe'yi Seviyor'da Su Gibi sürprizi! [Video]

FOX'un sevilen dizisi 'Ali Ayşe'yi Seviyor, sunuculuğunu Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın yaptığı FOX'un evlendirme programı 'Su Gibi'ye konuk oluyor.

resim yok
24 Mayıs 2013 - 09:16
Magazin

Dizilerin senaryo gereği kendi kanallarındaki yarışma programlarına konuk olma geleneğine yeni bir dizi daha katıldı.

 

İşte ayrıntılar:

 

FOX'un sevilen dizisi 'Ali Ayşe'yi Seviyor, sunuculuğunu Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın yaptığı FOX'un evlendirme programı 'Su Gibi'ye konuk oluyor.

Pazar akşamı yayınlanacak 17. bölümde Ayşe, annesi Ayten'in zoruyla Su Gibi'ye katılacak.

AYŞE, EVLİLİK PROGRAMINA  KATILIYOR

Yeni bölümde neler olacak? İşte bölümün kısa özeti:

 

Ayten , Bekir’i karşına alıp konuşur ve Angela’nın kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Bekir tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır. Bekir’i bu çaresizlikten eve gelen bir telefon kurtarır.

Ayten bir süre önce Ayşe’yi evlendirmek için “Su Gibi” isimli evlilik programını aramıştır. Ayşe programa davet edilmiştir ve Ayten kızını programa gönderip evlendirmek konusunda son derece kararlıdır.

Ayşe gitmemek için dirense de Ayten’in baskısına daha fazla dayanamaz ve soluğu “Su Gibi” de alır. Ayşe’nin evlilik programına katılacağını öğrenen Ali’yi bir telaş alır. Ali, Ayşe’yi başkasına kaptırmamak için bir plan hazırlar.

Herkes Ayşe’nin taliplerini görmek için televizyonlarının karşına kurulur fakat Su Gibi’ye Ayşe haricinde öyle isimler katılır ki Ayten dahil herkesin dudakları uçuklar.

Bölüm Tarihi: 26/05/2013
[reklam]
Dizi hakkında

Hem gençlerin hem eskilerin aşk hikayesi… İstanbul’un sakin bir mahallesinde geçen hikaye, Kemal Bey’in Ayten Hanım’a aşık olup evlenme teklif etmesiyle başlıyor. Ayten Hanım da bir o kadar istekli…

Kemal Bey oğlu Ali’yi alıp Ayten Hanım’ı istemeye gidiyor. Ve bir büyük aşkın daha kıvılcımları çakıyor; Ali, Ayten Hanım’ın kızı Ayşe’ye bir görüşte aşık oluyor. Ayten Hanım’ı babasına, Ayşe’yi kendisine isteyiveriyor. Ama kavuşmak bu kadar kolay değil elbet; Ayten Hanım’ın oğlu önlerindeki en büyük engel… Ama baba-oğul, her ne olursa olsun, tüm engelleri aşmaya kararlı, çünkü onlar sırılsıklam aşık…

Biri genç kuşağın aşk hikayesi, diğeri ise eskilerin… Fonda eski Türk filmleri, kahkahası bol sıcacık bir aşk serüveni..

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

FOX'TAN DİZİ ATAĞI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin