resim yok
15 Nisan 2010 - 00:00

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Petek Ertüre Ağaoğlu'nu yere göğe koyamadı: İnsanların Ali'ye olan sevgisi Brad Pitt gibi. Gördükleri zaman gözleri ışıldıyor, sanki bir dünya starı gibi bakıyorlar Ali'ye... Son yıllarda iş hayatındaki atılımını magazinel yanı ile destekleyen Ali Ağaoğlu oyuncu sevgilisi Petek Ertüre ile Quality of Magazin dergisine röportaj verdi. Beş sene önce Uludağ'da başlayan birlikteliklerine bir süre ara veren ve şimdilerde kaldıkları yerden devam eden çift, birbirlerine karşı olan duygularına şu cümlelerle anlattı: Ali Ağaoğlu: Beş sene önce bir yılbaşı gecesiydi. Uludağ'a gitmiştim. Resepsiyonda oturuyordum, arkamdan biri seslendi: "Ali Ağaoğlu sen misin?", "Evet benim" dedim. Petek Hanım, "Arkadaşlarımla birlikte tatile geldik ve küçük bir şikayetimiz var" dedi. Bu şekilde tanıştık. Üç ay sonra da aşkımız başladı. Petek Ertüre: Ali Bey'i çok beğeniyordum. Uludağ'a tatile gitmiştim. Tanıştık ve bugün mutlu bir beraberliğimiz var gördüğünüz gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin