resim yok
17 Haziran 2012 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, ticaret dünyasına hızlı bir giriş yaptı.
Geçtiğimiz aylarda Acarkent’te kasap ve steak dükkanı açan oyuncu, şimdi de Sosyete Pazarı adını verdiği alışveriş merkezini hizmete sokmaya hazırlanıyor. Şişli Nova Baran Plaza’daki toplam 5 bin 600 metrekare alana sahip beş katlı Sosyete Pazarı’nın hazırlıklarını tamamlayan Petekkaya, açılışı önümüzdeki hafta yapacak. Özellikle kadınlara hitap eden ve ünlü markaların normalden çok daha ucuza satılacağı pazarın hazırlıklarıyla yakından ilgilenen, önceki gün de teftiş amacıyla binayı ziyaret eden Petekkaya şunları söyledi: “Uzun zamandan beri büyük bir ekiple bu işin hazırlıklarını yapıyoruz. Sadece burasıyla kalmayıp ileride Anadolu yakasında da bir tane Pazar açmayı planlıyoruz.”               
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin