Alişan ile Çağla Şikel'den komedi dizisi geliyor

Cennet Mahallesi isimli komedi dizisi itibariyle beraber programlarda yer alan muhteşem ikili Alişan ile Çağla Şikel yeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

Sibel Karagöl
19 Nisan 2017 - 22:34
Gündem

2004 yılında büyük beğeni toplayan Cennet Mahallesi isimli komedi dizisinde ilk kez bir araya gelen ve o zamandan beri sürekli beraber program sunan Çağla Şikel ile Alişan yeni bir diziyle ekranlara dönüyorlar.

17-04/19/5.jpg

2016 senesinde sunmaya başladıkları Her Şey Dahil programının yakın zamanda veda etmesiyle ikilinin yeni programlarının ne olacağı merak konusu oldu. Yeni şarkısı 'Uslu Dururum' ile sevenleriyle buluşan Alişan, konuk olduğu programda yeni çalışmalarından bahsederken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17-04/19/3.jpg

Fettan kaynana Pembe yüzünden bir türlü evlenemeyen Ferhat ile Sultan karakterleriyle milyonların beğenisini kazanan ve günümüzde Türkiye'nin en sevilen ikilisinin yeni projesini ünlü şarkıcı Alişan geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında hayranlarına duyurdu.

Mahalle Hikayesi

Ünlü türkücü mayıs ayının ortalarında, Çağla Şikel ile birlikte kamera karşısına geçeceğini duyurdu. Yaz sezonunda izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni projede samimi bir mahalle hikayesi işleneceğini ve komedi dizisi olacağını açıkladı. 

Alişan son yıllarda ekranlarda yayınlanan entrika ve acı dolu dizilerin, ekran başındakilerin ilgisini çekmediğini vurgularken Türk gelenek, örf ve adetlerinden uzak senaryoların işlendiğini sözlerine ekledi.

17-04/19/4.jpg

Türkiye’nin best modellerinden olan ve uzun yıllar sunuculuk kariyeri ve oyunculuk kariyeri ile gündeme gelen Çağla Şikel ile beraber başrol oynayacakları dizinin, yaz sezonunda yayınlanacağı ve dizi hakkında detayların yaklaşık bir ay içinde duyurulacağı bilgisini verdi.

Mahalle sıcaklığını ekran başındakilere yansıtmayı amaçladıkları ekürilerin yeni dizisinin ismi, oyuncu kadrosu hakkında bilgiler için, sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin