Alişan ile Çağla Şikel'in yeni dizisi başlıyor! Sarı Melekler dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

Yakın dost olan ikili uzun zamandır aynı projede bulunmamışlardı. Geçen aranın ardından Alişan ile Çağla Şikel'in yeni dizisi başlıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan Sarı Melekler dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu nedir? İkili en son Cennet Mahallesi dizisi ile ekranlara gelmişti.

Berfu Gürle
03 Ekim 2017 - 15:39
İptal - Onay

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un kardeşi olan Eda Erol ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Alişan, televizyon ekranlarına geri dönüyor. Sosyal medyada çok üzerine gidildiğini anlatan ve bu durumdan oldukça şikayetçi olan Alişan, Eda Erol ile ilişkisini ortak bir karar ile bitirmiş ve sosyal medyadaki eleştirilere isyan etmişti. Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Alişan yeni bir projeye başlıyor. En son Cennet Mahallesi dizisinde çalışan ikili daha sonra beraber program sunmuşlardı. Uzun bir aranın ardından yeni bir dizi projesinde buluşan yakın dostlar Kanal D ekranına gelmeye hazırlanıyor. 

17-10/03/agla-sikel-alisan-sari-melekler-dizisi.jpg

Çağla Şikel'in son zamanlarda hayranları ile youtube kanalı ile sürekli bir iletişim halinde. Hayranlarının güzellik ile ilgili isteklerine yardımcı olmaya çalışan Şikel, güzellik ile ilgili püf noktaları anlatıyor. Kanalında güzellik, bakım, moda, kendin yap ve anne- çocuk ile ilgili videolara yer veren Çağla Şikel, kanalında 446.769 abone bulunuyor. Çağla adı ile takip edebileceğiniz youtube kanalını takip edebileceğinizi detay olarak söylemek isteriz. 

İkili en son gündüz kuşağı programı Her Şey Dahil'i sunmuş ve ev hanımlarının sıkı takip ettiği bir program olmuştu. 

Alişan ile Çağla Şikel'in yeni dizisi başlıyor

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği yeni sezona heyecanlı bir giriş yapmaya hazırlanan Sarı Melekler dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Proje reyting rekorları kıran Çiçek Taksi ve Akasya Durağı dizilerinden uyarlanarak güncel bir hale getirilmiş hali olacak. Cennet Mahallesinde ikili iki aşık çifti canlandırsada bu projede enişte, yenge olarak ekranlara gelecek. Aynı zamanda dizide yer alan isimlerden biride Cem Yılmaz'ın Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Veronica karakterini canlandıran Rus model Irina Ivkina yer alacak.

17-10/03/sari-melekler-dizisi-ne-zaman-basliyor.jpg

Sarı Melekler Dizisinin oyuncu kadrosu

Başrollerde Çağla Şikel, Alişan, Irina Ivkina, Hande Katipoğlu ve ekibe yeni dahil olan İnan Ulaş Torun yer alıyor. oldu. Dizinin kesinleşen isimleri arasında Zeynep Eronat, Ceyhun Fersoy, Buse Varol, Turan Özdemir ve Tayfun Sav oldu.

Senaryosunu Resül Ertaş'ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini de Deniz Çelebi yapacak. 

Sarı Melekler Dizisi Konusu

Yaşadığı mahallede Kuafor olan Seher (Çağla Şikel) mahallede herkesle kavga edecek, işe yaramayan kocası Çetin'i dövecek yaramaz oğlu Yamaç ile uğraşıp duran bir kadındır. Çetin'in (İnan Ulaş Torun) kardeşi Metin'in (Alişan) tersine işe yaramaz ve güvenilmez biridir. Metin nise dürüst, ekmeğinin peşinde bir taksicidir. Metin'in eşi Füsun (Hande Katipoğlu) ile mutlu bir evliliği vardır. Tam bir aile komedisi olan Sarı Melekler her bölümde işlediği hikayeler ile izleyenleri kırıp geçirecek.

Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan dizi Kasım ayında seyircisiyle buluşacak. 

Sarı Melekler dizisi Belli Olan Karakterler

Seher (Çağla Şikel)

17-10/03/agla-sikel-sari-melekler.jpg

Çağla Şikel mahallenin cazgırı, kavgacı kuaförü Seher rolünde olacak. Metin (Alişan) karakterinin yengesi rolünde bir çocuk annesini canlandıracak.

Çetin (İnan Ulaş Torun

17-10/03/inan-ulas-torun-sari-melekler.jpg

Seher'in eşi Çetin rolünü canlandıracak İnan Ulaş Torun, güvenilmez ve eşinden sürekli dayak yiyen bir karakteri canlandıracak.

Metin'in (Alişan)

17-10/03/alisan-sari-melekler.jpg

Alişan taksi şöförlüğü yapan Metin rolüne can verecek. Dürüst ve ekmeğinin peşindeki Metin'in başına komik olayların gelmesi seyirciyi kırıp geçirecek. Ayrıca Füsun adında bir eşi var.

Füsun (Hande Katipoğlu)

17-10/03/hande-katipoglu-sari-melekler.jpg

Füsun karakterini Hande Katipoğlu oynayacak. Metin'in karısı olan Füsun eşi ile iyi geçinen bir ilişkisi olacak.

Zeynep Eronat

17-10/03/zeynep-eronat-sari-melekler.jpg

Zeynep Eronat taksi durağının sahibi Neriman Anne rolünü canlandıran isim olacak.

Ceyhun Fersoy

17-10/03/ceyhun-fersoy-sari-melekler.jpg

Taksi durağının sahibi Neriman Anne'nin (Zeynep Eronat) oğlu rolünü üstlenecek. Henüz karakter ismi belli değil. 

Buse Varol

17-10/03/buse-varol-sari-melekler.jpg

Dizide olacağı kesinleşen yeni isimlerden biri olan Buse Varol ise taksicilik yapmak zorunda kalmış bir üniversite öğrencisi rolüne hayat verecek. Karakterin ismi henüz belli değil.

Turan Özdemir

17-10/03/turan-ozdemir-sari-melekler.jpg

Turan Özdemir, taksicilik yapmak zorunda kalan üniversite öğrencisi olan Buse Varol'un canlandıracağı karakterin babası rolünde olacak. Karakterin ismi henüz belli değil.

Irina Ivkina (Olga)

 17-10/03/irina-ivkina-sari-melekler.jpg

Olga karakterini canlandıracak Rus Model Irina Ivkina, taksici Selim'in eşi rolünde. 

Tayfun Sav

17-10/03/tayfun-sav-sari-melekler.jpg

Dizide komiser rolünü canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin