Alişan ve Çağla Şikel'in yeni dizisinde şok gelişme! Adı mı değişecek?

Dizi Sarı Melekler olarak yayınlanacaktı. Televizyonun sevilen ikilisi Alişan ve Çağla Şikel'in yeni dizisinde şok gelişme yaşandı. Dizinin adı mı değişecek?

Berfu Gürle
28 Ekim 2017 - 14:14
Gündem

Çekimlerinin başladığı dizi Sarı Melekler'de flaş bir değişiklik yaşandı. Oyuncu kadrosunun açıklandığı ve kesinleştiği dizinin adı mı değişecek?

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı projenin senaryosu Resul Ertaş'a ait yeni dizinin adı Dostlar Durağı oldu. Dizinin yönetmen koltuğunda olan Deniz Çelebi bebek beklediği için zorunlu bir değişim yaşandı. Dizi çalışmalarının uzun sürmesi sebebiyle görevini Ayhan Özen'e bırakmak zorunda kaldı. 

doğum yaptıktan sonra Erler Film'in yeni bir projesine dahil olacak ünlü yönetmen Deniz Çelebi başka bir projenin yönetmenliğini yapacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda yeni isim!

İkili Cennet Mahallesi dizisinden sonra ilk kez yeni bir dizide bir araya geliyor. Dizide Alişan'ın kardeşi ile evli olan Çağla Şikel mahallenin eli sopalı kuaförü rolünde olacak. Alişan ve Çağla Şikel'i buluşturan yeni dizi Dostlar Durağı oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. BKM Mutfak projesi Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız Ersin Korkut taksici Selim rolüyle ekranlara gelecek. Ersin Korkut'un dizide canlandıracağı Selim karakterinin eşi Olga'yı ise Ali Baba ve 7 Cüceler filminden tanıdığımız Rus oyuncu Irina Ivkina canlandıracak. 

17-10/28/alisan-cagla-sikel-cennet-mahallesi.jpg

Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Ersin Korkut (taksici Selim)

17-10/28/ersin-korkut.jpg

1977 Hakkari doğumludur. Sinema yazarı, oyuncu ve şair olan Yılmaz Erdoğan ile akrabadır. İstanbul'a geldiğinde hiçbir tanıdığından yardım almadan, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Korkut pizzacıda işe girmiştir. Bir pizzacıda çalıştığını öğrenen Yılmaz Erdoğan, yeğeni olan Korkut'u yanına Beşiktaş Kültür Merkezi'ne çalışması için çağırmıştır. Oyunculuk hikayesi böyle başlayan Ersin Korkut'un canlandırdığı her rolün sevilmesi kendi başarısını kanıtlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin