resim yok
29 Ekim 2011 - 00:00

 

Alman oyuncu Wilma Elles’in Türkiye’de elde ettiği başarı, ülkesinin de dikkatini çekti.
 
ALMANYA’nın ikinci devlet kanalı ZDF, KANAL D’nin reyting rekortmeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de Carolin’i canlandıran Wilma Elles ile İstanbul’da röportaj yaptı. “Hallo Deutschland” (Merhaba Almanya) programında yayınlanan röportajda oyuncunun sokağa çıktığında birçok seyirci tarafından yolunun kesildiği, hayranlarının onunla fotoğraf çektirmeye çalıştığı vurgulandı. Programda, sekiz ay öncesine kadar Köln kentinde küçük bir evde yaşayan Wilma Elles’in bugün İstanbul’da lüks bir dairede oturduğu da belirtildi. Wilma Elles de Türkiye’yi ve Türkler’i çok sevdiğini, herkesin onu kendilerinden bir parça gibi gördüklerini söyledi. Röportajda ayrıca dizinin yönetmeni Zeynep Günay, Wilma Elles’in çok başarılı olduğunu, rolünün hakkını tam anlamıyla verdiğini anlattı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin