Almost Human'ın geleceği belli oldu!

Almost Human'ın geleceği belli oldu! Tamam mı devam mı?

resim yok
30 Nisan 2014 - 17:02
İptal - Onay

Fox'un bilim-kurgu türündeki dizisi Almost Human'ın geleceği belll oldu.

Tamam mı yoksa devam mı?

Fox'tan beklenen açıklama geldi.


Ancak bu açıklama dizi hayranlarını üzecek!

 

VEDA ETTİ

Başrollerinde Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby ve Lili Taylor gibi isimlerin yer aldığı ve 2048 senesinde androidlerle insanların birlikte yaşadığı bir gelecekte, biri insan biri android olan iki polisin maceralarını ekranlara yansıtan Almost Human'ın ikinci sezonu olmayacak!

 

Kısacası dizi resmi olarak iptal edildi...

 

BİR BİLİM-KURGU İPTALİ DAHA

Bu kararla birlikte şimdiye kadar birçok bilim-kurgu dizisini iptal eden Fox yeni bir bilim-kurgu dizisi iptaline daha imza atmış oldu.

 

NE KADAR İZLENDİ?

17 Kasım 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi, 13 bölümlük ekran macerası süresince izlenme oranlarında istikrarlı bir grafik sergiledi.

 

KANAL İÇİN YETERLİ GELMEDİ

Ancak elde edilen izlenme oranları dizinin yaşaması için yeterli görülmedi.

 

Dizinin 03 Mart'ta ekranlara gelen sezon finali, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.50 reyting oranı ve 5.634 milyon izleyici rakamlarını elde etti.[reklam]

GENEL DURUM

JJ Abrams  ve J H Wyman gibi tanınmış isimlerin yapımcılığını üstlendiği dizinin 13 bölüm sonunda elde etmiş olduğu bölüm başına oluşan ortalama izlenme istatistiği ise şöyle oluştu:

 

1.88 reyting oranı ve 6.24 milyon toplam izleyici.

 

ABRAMS'IN DİĞER DİZİLERİNİN DURUMU

JJ. Abrams'ın yapımcı kadrosunda yer aldığı diğer dizilerden Believe ve Revolution ikilisi için henüz iptal ya da onay kararı çıkmış değil.

 

Ancak her iki dizinin de durumu kritik noktada gözüküyor.

 

Bir diğer dizisi Person of Interest ise dördüncü sezon onayını almış durumda.

 

 

MASTERS OF SEX'İN 2. SEZONUNDA ÜNLÜ BİR KOMEDYEN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin