Altan Erkekli hakkında bunları ilk defa duyuyorsunuz!

''Beşiktaş'ın maçlarında kırıcı olurum!''

resim yok
26 Mayıs 2014 - 09:43
Röportaj

''Beşiktaş'ın maçlarında kırıcı olurum!''

Fanatik Beşiktaşlı olan Altan Erkekli: ''Beşiktaş'ın maçları psikolojimi değiştiriyor, kırıcı olabiliyorum. Eğer mağlubiyet varsa sorumlusu benmişim gibi hissediyorum.''


Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erkekli, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

 

İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Yüzleşme' programının konuğu olan Erkekli, şöyle konuştu:

 

HÂLÂ AKBİLİM VAR

* Beşiktaş'ın hayatımdaki yeri ayrı. Öncelikle yaşadığım ilçe Beşiktaş. Belediyesinde hizmet verdiğim, dostlarımın çok olduğu, hayatıma anlam katan bir yer. Ama maçlar psikolojimi değiştiriyor, sinirim bozuluyor, kırıcı olabiliyorum. Mağlubiyet varsa sorumlusu benmişim gibi hissediyorum.

 

Çocukken döneri çok severdim, hâlâ da severim. Mahalleden arkadaşım Ulvi sünnet olurken, ona Kadıköy'den döner getirdiler. Ben de dedim ki, "Sünnet olursam döner getirtecek misiniz?" "Tabii" dediler. Porsiyon dönere tav oldum.


* İlkokul birinci sınıftan itibaren bütün eğitim süresini yatılı okudum. Ama Diyarbakır Maarif Koleji'ne gidişim başkaydı. Annem İstanbul'da kaldı, biz babamla Diyarbakır'a gittik. Bir gece beraber otelde kaldık, ertesi gün "Beni burada bırakma" diye babama yalvarıp ağladım.[reklam]

O da "Üzülme! Sen buraya vali olacaksın" deyip, beni bırakıp gitti. İki gün 39-40 dereceyle yattım. Ne zaman zor bir sahne olsa, o halimi hatırlarım.


* Kolej bitti. İstanbul'a geldim. Bir yıl sonra Ankara'ya geri gittim. İki saat kalmam dediğim Ankara'da 25 yıl kaldım ve Ankara aşığı oldum.


* 'Bana akbilli sanatçı' diyorlar. Hâlâ da akbilim var. Buraya gelirken, oğlum Can'ı sinemaya bıraktık. Onun da akbili var. Okul çantasında unuttuğu için ben kendi akbilimi ona verdim. "Sakın başına bir şey gelmesin. Bu benim için çok önemli" diye tembihledim.

 

 

AYŞEN GRUDA'DAN HANGİ OYUNCULARA ÖVGÜ GELDİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin