Altındağlı dizisinden ilk görüntüler!

Show TV'de yakında başlayacak olan, dünyaca ünlü dizi The Sopranos'un yerli versiyonu olan 'Altındağlı' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

resim yok
11 Kasım 2013 - 11:53
Magazin

Show TV'de yakında başlayacak olan, dünyaca ünlü dizi The Sopranos'un yerli versiyonu olan 'Altındağlı' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Başrollerinde Şafak Sezer ve Hande Ataizi'nin oynayacağı Altındağlı dizisi, Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olacak.

 

BERK ATAN DA ALTINDAĞLI DİZİSİNDE

Her Şey Yolunda Merkez dizisiyle ekrana 'Merhaba' diyen 2012 Best Model of Turkey birincisi Berk Atan, yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, The Sopranos'un yerli versiyonunda Sezer’in kuzenini canlandıracak. Dizinin çekimleri sürüyor.

 

ALTINDAĞLI DİZİSİ

Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrolleri paylaşacağı dizide Aydemir Akbaş da rol alacak.

 

MAFYA DİZİSİ

The Sopranos, David Chase’in yapımcılığını üstlendiği, 1999-2007 yılları arasında Amerikan HBO televizyonunda yayınlanmış dizidir.

Dizinin konusu New Jersey’de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge kurma mücadelesi üzerine kurulmuştur. Dizi aynı zamanda Soprano ailesinin bireyleri ve Tony’nin yakınında bulunan insanların hayatından da kesitler sunar.[reklam]

Dizinin senaryosunda belki de en önemli yeri tutan Tony ve psikiyatristi Dr. Jennifer Melfi arasındaki diyaloglar, 6 sezon boyunca suç-ahlak dengesinin tartışılması açısından dizinin en çok hatırda kalan sahneleri olmuştur.

Dizinin ilk bölümü HBO kanalında 10 Ocak 1999’da gösterilmiş; 6 sezon ve toplam 86 bölüm sonunda 10 Haziran 2007’de final bölümü ile sona ermiştir.

The Sopranos birçok ödül kazanmasının yanında (21 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre dahil), Amerikan dizi yazarlarının çoğu tarafından gelmiş geçmiş en iyi TV dizisi olarak gösterilmiştir.


Mafya babası Tony Soprano’yu dizide Şafak Sezer oynayacak. Aydemir Akbaş, gittiği her yerde senaryoyu okuyor.

 

TANITIM VİDEOSU

 

BAŞAK SAYAN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin