Amazon fikir değiştirdi! Z: The Beginning of Everything iptal edildi!

Amazon'un Nisan ayı içinde ikinci sezon onayını verip yakın zamanda yeni sezon showrunner'ını da duyurduğu dizisi "Z: The Beginning of Everything" için verilen onay kararı geri çekildi ve dizi, resmi olarak iptal edildi!

Son dönemde iptal edilen dizilerin genellikle başka bir kanal ya da platforma geçip yeniden canlanmasına alışığız ancak onay alan bir dizinin iptali oldukça seyrek görünen bir durum.

"Z: THE BEGINNING OF EVERYTHING" ONAYDAN İPTALE DÖNDÜ!

Online yayın platformlarından Amazon'un Nisan ayı içinde ikinci sezon onayını verip yakın zamanda yeni sezon showrunner'ını da duyurduğu dizisi "Z: The Beginning of Everything" için verilen bu onay kararı geri çekildi ve dizi, resmi olarak iptal edildi!

Amazon, yeni sezon senaryo yazım aşaması süreci devam ederken bu iptal kararını aldığını onayladı.

17-09/07/z-the-beginning.jpg

"Z: THE BEGINNING OF EVERYTHING" KONUSU

Dawn Prestwich ve Nicole Yorkin ikilisinin yaratıcısı olduğu, yarım saat süreli bölümlerden oluşan dramedinin hikayesi Christina Ricci'nin hayat verdiği genç Zelda Sayre Fitzgerald'ın yaşamına odaklanıyordu.

Dizide parlak, güzel ve yetenekli güneyli bu çekici kadının 1920'li yılların ikonik karakteri olma sürecini izliyorduk. Montgomery'deki monoton yaşamından kurtulmayı arzulayan Zelda Sayre, F. Scott Fitzgerald (David Hoflin) isimli genç bir askere rastladığında aradığı şansı buluyor ve yüzyılın en ünlü romantik aşk hikayelerinden birinin kahramanı oluyordu.

Therese Anne Fowler'ın "Z: A Novel of Zelda Fitzgerald" isimli romanından ekranlara uyalanan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jamie Anne Allman, David Strathairn, Corey Cott, Jordan Dean, Natalie Knepp, Christina Bennett Lin ve Holly Curran gibi isimler rol alıyordu.

17-09/07/christina-ricci.jpg

Karl Gajdusek (Stranger Things) yakın geçmişte ikinci sezonun showrunner/yürütücü yapımcısı olarak duyurulmuştu.

Prestwich ve Yorkin ikilisi Pamela Koffler, Christine Vachon ve Ricci ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyordu.

"Z: The Beginning Of Everything" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin