Amazon'dan yeni diziye onay: Tong Wars

Online yayın platformu Amazon, ünlü film yapımcısı ve yönetmen Wong Kar-wai'nin yönetmenliğini üstleneceği Tong Wars isimli diziye sezon onayı verdi.

Volkan Küçükel
10 Eylül 2017 - 19:53
Gündem

Bir dönem Saturday Night Live'da birlikte çalışmış Fred Armisen ve Maya Rudolph ikilisini bir araya getirecek yeni bir komedi dizisini onaylayan online yayın platformu Amazon, ünlü film yapımcısı Wong Kar-wai'nin yönetmenliğini üstleneceği bir diziye daha sezon onayı verdi.

"TONG WARS" DİZİSİNİN KONUSU

Wong Kar-wai ve Homicide yaratıcısı Paul Attanasio iş birliğiyle hazırlanan "Tong Wars" isimli dizinin hikayesi bizleri 19. yüzyıl San Francisco'suna götürecek.

Dizide çeşitli uluslararası çaplı çeteler, organize suç olayları ve uyuşturucu, fuhuş konusundaki şiddetli uyumsuzluklarla çevrili San Francisco Chinatown'da kümelenmiş organize suç aileleri ve Çinli göçmenler arasında yaşanan çekişmeler izleyicilere yansıtılacak.

17-09/10/chinatown.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Paul Attanasio'nun (Quiz Show, Donnie Brasco) senaryosunu kaleme aldığı Tong Wars'ın yönetmen koltuğunda oturacak Hong Kong'lu ünlü yönetmen Wong Kar-wai, In the Mood for Love ve Chungking Express gibi popüler filmlerin yazar ve yönetmeni olarak biliniyor.

61 yaşındaki Kar-Wai Wong'un son yapımı 2013 senesindeki Büyük Usta (Yi dai zong shi) filmiydi.

17-09/10/wong-kar.jpg

Amazon Studios Başkanı Roy Price yeni projelerini etkileyici ve merak uyandıran bir dizi olarak nitelendiriyor.

Yaratıcı kadrosundaki isimlerden dolayı şimdiden merakla beklenen yapımlardan biri haline gelen Tong Wars'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Dizinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

17-09/10/kar-wong.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin