AMC'den yeni uyarlama dizi yolda: 'Humans'

İşte gündemdeki yeni dizi projesinden ilk detaylar:

resim yok
15 Eylül 2014 - 16:00
Magazin

Şu sıralar Mad Men, The Walking Dead, Hell on Wheels ve Halt and Catch Fire gibi kendine özgü izleyici kitlesine sahip dizileriyle adından söz ettiren kablolu televizyon kanalı AMC yeni bir dizi projesi için harekete geçti.

İşte gündemdeki yeni dizi projesinden ilk detaylar:

 

'HUMANS'

AMC, Xbox Entertainment Studios'un 'Humans' isimli projesine göz dikti.

Aslında bu proje geride bıraktığımız Nisan ayı içinde Xbox Entertainment Studios ve İngiliz yayıncı kuruluş Channel 4'ün ortaklaşa giriştiği bir dizi projesiydi.

Ancak Xbox Entertainment Studios'un kapatılacağının açıklanması sonrasında proje boşta kalmıştı. İşte boşta kalan bu dizi projesi için ilk hamleyi yapan televizyon kanalı AMC oldu.

 

DİZİDEN DETAYLAR

Dizi projesinin detayları ise şöyle:

 

* 'Humans', oijinali İsveç yapımı 'Real Humans' ( Äkta Människor) isimli diziden uyarlanarak hazırlanıyor.

* Dizinin yazar ekibi İngilizler'den oluşuyor. Sam Vincent ve Jonathan Brackley (Spooks, Spooks: The Greater Good) ikilisi projenin senaryosunu kaleme alan isimler.[reklam]

* Dizi, hizmetçi robotlarla birlikte yaşayan insanların maceralarını ve günlük yaşama iyice dahil olan bu robotların insanların yerini almaya başlamasından hoşnut olmayan insanlarıni hikayelerini anlatıyor. Dizi, hem robotların hem de insanların gözünden olayları aktarıyor.

Gündemdeki bu projeyle ilgili henüz AMC yetkililerinden resmi bir açıklama gelmiş değil ancak değerlendirmelerin sürdüğü belirtiliyor.

 

AMC'NİN YENİ DİZİ PROJELERİ

AMC'nin geliştirmEkte olduğu diğer dizi projeleri ise şöyle:

- The Walking Dead'in spin-off'u

- Knifeman

- Galyntine

- White City

- We Hate Paul Revere (komedi)

 

 

FRINGE'İN YILDIZI ANNA TORV'UN PROJESİ RAFA KALDIRILDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin