American Crime 3. sezon kadrosuna Dallas Roberts da katıldı

Dallas Roberts, Kuzey Karolina'da işçi sınıfının sorunları, ekonomik uçurumlar ve bireysel haklar gibi konulara odaklanacak American Crime 3. sezonda Jeanette Hesby'nin (Felicity Huffman) kocası Carson Hesby karakteriyle hikayede yer alacak.

Volkan Küçükel
09 Kasım 2016 - 08:00
Magazin

John Ridley'in ABC kanalında ekranlara gelen antoloji türündeki dizisi American Crime'ın yeni sezonu için oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Son dönemde The Good Wife ve The Walking Dead gibi dizilerde karşımıza çıkan Dallas Roberts da American Crime'ın yeni sezonunda!

KARAKTERİN DETAYLARI

Roberts, Kuzey Karolina'da işçi sınıfının sorunları, ekonomik uçurumlar ve bireysel haklar gibi konulara odaklanacak yeni sezonda Jeanette Hesby'nin (Felicity Huffman) kocası Carson Hesby karakteriyle hikayede yer alacak.

KARİYERİ

Dallas Roberts son dönemde CBS'in hukuk draması The Good Wife'da Alicia'nın (Julianna Margulies) eşcinsel kardeşi Owen Cavanaugh ve AMC'nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead'de Milton Mamet karakterlerini canlandırmıştı. 46 yaşındaki aktörün Unforgettable'daki Eliot Delson karakterini de unutmamak lazım. Roberts, sinema dünyasında ise Dallas Buyers Club ve 3:10 to Yuma gibi önemli filmlerin kadrosunda yer aldı.

16-11/09/the-walking-dead-dallas-roberts-milton.jpg

3. SEZONDA GERİ DÖNEN İSİMLER

Felicity Huffman, Timothy Hutton, Richard Cabral, Regina King, Benito Martinez, Lili Taylor ve Connor Jessup, American Crime'ın daha önceki sezonlarında rol alıp üçüncü sezonda da yer alacağı şimdiye kadar açıklanan isimler olmuşlardı.

ABC Studios'un yapımcılığındaki American Crime'ın uygulayıcı yapımcılığını John Ridley ve Michael McDonald üstleniyor.

'American Crime' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin