American Horror Story 6. sezondan ürkütücü videolar

FX'in korku serisinin yeni sezonuyla bir kez daha ürpertici anlara hazır olun!

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2016 - 00:22
Yeni Bölüm

Gözlerden uzak bir çiftlk evinden yükselen dumanlar... Beşikte kesici aletlerin altından fırlayan şeytani bir bebek... Merdiven boşluğundan fırlayan ürkütücü eller...

Evet, American Horror Story bir kez daha bizleri ürkütmek için geliyor!

YENİ SEZONDAN İLK TANITIM VİDEOLARI

FX'in sevilen korku antoloji serisi American Horror Story için geçtiğimiz günlerde Snapchat aracılığıyla altıncı sezon için bazı ipuçları içeren teaser'lar paylaşıldı. Ancak yeni sezonun konusu ve sezon içinde nelerle karşılaşacağız hakkında detaylar hala pek net değil.

6. SEZON HAKKINDA NELER BİLİYORUZ?

FX patronu Jonathan Landgraf'ın açıklaması doğrultusunda altıncı sezonun hikayesinin ayrı iki zaman dilimini kapsayacağını biliyoruz.

16-07/30/american-horror-story.jpg

Bunun dışında önceki sezonlardan tanıdığımız birçok American Horror Story oyuncusunun altıncı sezonda da karşımıza çıkacağını biliyoruz. Cheyenne Jackson, Angela Bassett, Evan Peters ve Matt Bomer bu isimler arasında yer alırken, oyuncuların canlandıracakları karakterler hakkındaki bilgiler hala gizli!

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

American Horror Story'nin 6. sezon bölümleri 14 Eylül Çarşamba akşamından itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

6. sezonun hikayesi hakkkındaki tahminleriniz neler?

'American Horror Story' 6. sezon teaser'lar:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin