American Horror Story 7. sezon ismi ve başlangıç tarihi belli oldu!

American Horror Story'nin ortak yaratıcısı Ryan Murphy merak edilen bir konuyu daha açıklığa kavuşturdu. Murphy, devam etmekte olan San Diego Comic-Con organizasyonunda yeni sezonun ismini açıklığa kavuşturdu.

Volkan Küçükel
21 Temmuz 2017 - 18:12
Gündem

Her sezon öncesinde yeni hikayesi hakkında erken süreçte takipçilerine kolay kolay bilgi vermeyen American Horror Story'nin 7. sezonu için bilgi akışı son dönemde biraz hız kazandı.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON: CULT

Ve dizinin ortak yaratıcısı Ryan Murphy merak edilen bir konuyu daha açıklığa kavuşturdu. Murphy, devam etmekte olan San Diego Comic-Con organizasyonunda yeni sezonun ismini açıklığa kavuşturdu.

Buna göre bol ödüllü korku antolojisinin yeni sezonunun ismi "American Horror Story: Cult" oldu.

HER SEZON FARKLI BİR TEMA

Dizinin şimdiye kadarki sezonlarına topluca bakacak olursak:

1. sezon: Murder House (2011)
2. sezon: Asylum (2012-13)
3. sezon: Coven (2013-14)
4. sezon: Freak Show (2014-15)
5. sezon: Hotel (2015-16)
6. sezon: Roanoke (2016)
7. sezon: Cult (2017)

17-07/21/ahs-cult-dizisi.jpg

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu açıklamanın ardından yayıncı kablolu kanal FX'ten de bir duyuru geldi ve "American Horror Story: Cult"ün başlangıç tarihi 05 Eylül 2017 Salı olarak duyuruldu.

Yeni sezon hikayesinin detaylarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Daha önceden gelen haberler ve çıkan söylentiler doğrultusunda yedinci sezon hikayesinin seçim temalı bir döngüde geçeceğini ve hikayenin Amerikan başkanlık seçimlerinin bir gün sonrasında başlayacağını biliyoruz.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yedinci sezon oyuncu kadrosunda Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Colton Haynes, Lena Dunham, Leslie Grossman ve Adina Porter gibi isimleri izleyeceğiz.

Duyurularla birlikte yeni sezon öncesinde bir de yeni teaser paylaşıldı.

"American Horror Story: Cult "- Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin