American Horror Story 7. sezon kadrosuna Colton Haynes katıldı!

Son dönemde Teen Wolf ve Arrow gibi dizilerde karşımıza çıkan genç aktör Colton Haynes, American Horror Story yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2017 - 13:15
Gündem

Ekranların korku klasiği olma yolunda büyük mesafe kat eden antoloji türündeki dizisi American Horror Story'nin yaratıcısı Ryan Murphy yaklaşmakta olan yedinci sezon öncesinde sosyal medya hesabından bir oyuncu duyurusu daha yaptı.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Son dönemde Teen Wolf ve Arrow gibi dizilerde karşımıza çıkan genç aktör Colton Haynes yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu. Karakterinin detayları hakkında ise şimdilik elimizde bir bilgi mevcut değil.

Bu durum Haynes ve Murphy'i ikinci kez bir projede bir araya getirmiş oldu. Aktör, geçmiş dönemde Murphy'nin yaratıcısı olduğu Fox'un Sceream Queens'inde birkaç bölümlüğüne yer almıştı.

17-06/21/ryan-murphy-twitter.png

17-06/21/colton-haynes-twitter.png

Haynes böylelikle sezonun diğer yeni oyuncuları Billie Lourd (Scream Queens), Leslie Grossman ve Billy Eichner'ın (Dificult People) arasına katılmış oldu.

American Horror Story'nin artık kadrolu oyuncuları haline gelen Sarah Paulson ve Evan Peters ikilisinin yeni sezonda da boy göstereceği önceden duyurulmuştu.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON KONUSU

Dizinin yeni sezon hikayesinin seçim temalı bir döngüde geçeceği ve hikayenin Amerikan başkanlık seçimlerinin bir gün sonrasında başlayacağı konuşuluyor. Ancak şimdiye kadar gerek hikayenin detayları, gerekse de karakterler hakkında bilgiler gizli tutulmakta.

American Horror Story, 2018'de ekranlara gelecek sekiz ve 2019 senesinde ekranlara gelecek olan dokuzuncu sezon onaylarını geçtiğimiz aylarda resmi olarak almıştı.

17-06/21/american-horror-story-1498040031.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin