American Horror Story 7. sezon onayını aldı

FX, Ryan Murphy ve Brad Falchuk'un popüler korku antoloji dizisi American Horror Story için resmi 7. sezon onayını verdi.

Yaşasın! American Horror Story'nin bir başka sezonunun temasının ne olacağını şimdiden tahmin etmeye başlayabiliriz!

7. SEZON ONAYI

Yayıncı kablolu kanal FX, Ryan Murphy ve Brad Falchuk'un popüler korku antoloji dizisi American Horror Story için resmi 7. sezon onayını verdi. Ayrıca olası bir sekizinci sezon konusunda şimdiden söylentiler dolaşıyor.

Yeni sezon bölümleri 2017 senesi içinde FX ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz haftalarda EW'ya konuşan Murphy, Amrican Horror Story için yedinci sezon sonrasında herhangi bir tarihte yayınlanması için gizli bir sezon üzerinde çalıştıklarını belirtmiş ve "Bir yazar ile birlikte sadece ikimizin bilgisi olan yeni bir sezon üzerinde çalışıyoruz. Yaklaşık iki yıllık bir geçmişi olan bu proje üzerinde kimseye bilgi vermeden gizlice çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama bizim için önemli bir deneyim" ifadelerini kullanmıştı.

Yedinci sezon onayı, dizinin Roanoke temalı altıncı sezonunun başlamasının yaklaşık bir ay sonrasında gelmiş oldu.

16-10/07/american-horror-story-roanoke.jpg

İZLENME ORANLARI NASIL?

American Horror Story'nin 6. sezon prömiyeri, AHS: Freak Show ve AHS: Hotel'in prömiyerlerinin ardından dizinin en yüksek izlenme oranına ulaşan üçüncü bölümü olmayı başarmıştı.

FX adına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan John Landgraf "Ryan, Brad ve takdire şayan yazar ekibi American Horror Story'i durmaksızın yaratıcı, şok edici ve eğlenceli bir seviyede tutarak harika bir iş yapıyorlar. Yaratıcılara ve ekibine, oyuncu kadrosuna ve AHS'nin yapımında emeği olan herkese böylesine olağanüstü bir dizi ortaya çıkardıkları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

American Horror Story: Roanoke, Çarşamba akşamları FX ekranlarında izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor.

'AHS' 6. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin