American Horror Story 7. sezonda Twisty The Clown geri dönüyor!

Dizinin "American Horror Story: Freak Show" isimli dördüncü sezonunda John Carroll Lynch tarafından canlandırılan psikopat palyaço "Twisty The Clown" yedinci sezon için geri dönüyor!

Volkan Küçükel
11 Temmuz 2017 - 10:28
Gündem

Ryan Murphy'nin korku severlere hediyesi American Horror Story'de yeni bir hikayenin anlatılacağı yedinci sezon yaklaşıyor. Yeni sezon çekimleri devam ederken setten gelen haber ve görüntülerle yeni bilgiler ediniyoruz.

Brad Falchuk ile birlikte dizinin ortak yaratıcısı konumundaki Murphy'nin geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşıma bakılırsa eski sezonlardan bir karakter, yedinci sezonda da karşımıza çıkacak.

TWISTY GERİ DÖNÜYOR!

Dizinin "American Horror Story: Freak Show" isimli dördüncü sezonunda John Carroll Lynch tarafından canlandırılan psikopat palyaço "Twisty The Clown" yedinci sezon için geri dönüyor!

Murphy gelişmeyi "O, geri dönüyor" metniyle takipçilerine duyurdu.

17-07/11/ryan-murphy-instagram.png

ABD Başkanlık Seçimleri temalı yedinci sezonda Twisty The Clown'ın ne şekilde ve ne sıklıkla görüneceği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON OYUNCU KADROSU

Dizinin artık gedikli oyuncuları haline gelen Sarah Paulson (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story) ve Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) ikilisi dışında Billie Lourd (Scream Queens), Billy Eichner (Difficult People), Cheyenne Jackson (30 Rock, Curb Your Enthusiasm), Leslie Grossman (What I Like About You), Alison Pill (Hail, Caesar!, Scott Pilgrim vs. the World), Colton Haynes (Teen Wolf) ve Adina Howard (Bulletproof, A Thin Line Between Love & Hate) gibi isimler çekimleri devam etmekte olan yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alıyor.

17-07/11/10-twisty-breathingw710h473.gif

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2018'de ekranlara gelecek sekiz ve 2019 senesinde ekranlara gelecek olan dokuzuncu sezon onaylarını geçtiğimiz aylarda resmi olarak alan American Horror Story'nin yedinci sezonu Eylül ayı içinde FX ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-07/11/twisty.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin