American Horror Story: Cult'ten ilk poster ve yeni fragman!

American Horror Story: Cult'ten ilk poster ve fragman yayınlandı. Poster, ilk olarak dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerle paylaşıldı.

Volkan Küçükel
28 Temmuz 2017 - 19:17
Gündem

Ekranların korku klasiği haline gelen dizisi American Horror Story'nin yaklaşmakta olan 7. sezonundan yeni bir poster ve fragman yayınlandı.

AMERICAN HORROR STORY: CULT'TEN ETKİLEYİCİ POSTER!

"American Horror Story: Cult" ismi konulan 7. sezon için yayınlanan yeni posterde kafasının üst kısmı tıpkı Hannibal'da Dr. Lecter'in Ray Liotta ile olan meşhur akşam yemeği sahnesindeki gibi yerinden çıkarılmış donuk yüzlü bir kadını görüyoruz. Ve o manzarada beyin yerine bal sızdıran bir arı kovanı görüyoruz.

Poster, ilk olarak dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerle paylaşıldı.

17-07/28/american-horror-story-7-sezon-poster.jpg

Her sezonu öncesi birçok kısa tanıtımını izlemeye alıştığımız American Horror Story, yeni sezonu yaklaşmaya başlamışken bu geleneğini sürdürmeye de devam ediyor. Geçtiğimiz gün dizinin yeni sezonu için bir teaser daha paylaşıldı. Bu kısa videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZONDA TANIDIK YÜZLER

American Horror Story'nin yeni sezonunda Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Colton Haynes ve Adina Porter gibi oyuncuları izleyeceğiz. Ayrıca Girls'ün yıldızı Lena Dunham da bir bölümlük konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

"AMERICAN HORROR STORY: CULT" NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"American Horror Story: Cult" 05 Eylül'de FX ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"American Horror Story" 7. sezon teaser "Bubble Bath":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin