American Horror Story: Freak Show'a yeni bir isim!

Ekranların ödüllü korku dizisi American Horror Story'nin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

resim yok
09 Temmuz 2014 - 15:13
Magazin

American Horror Story'nin yeni sezonu için geri sayım sürüyor...

 

Ekranların ödüllü korku dizisi American Horror Story'nin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

İşte dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan son isim:

 

WES BENTLEY

'American Horror Story: Freak Show' olarak lanse edilen önümüzdeki sezonun oyuncu kadrosuna Wes Bentley'in de katıldığı duyuruldu.

 

HANGİ BÖLÜMLERDE OYNAYACAK?

TVLine'ın raporuna göre 35 yaşındaki aktör, dizinin dördüncü sezonu olan American Horror Story: Freak Show'ın iki bölümlük Halloween yani Cadılar Bayramı bölümünde karşımıza çıkacak. (21-28 Ekim tarihleri civarında yayınlanması beklenen bölümler)

Peki, The Hunger Games ve American Beauty gibi dünya çapında ses getirmiş yapımlardan anımsayacağımız Bentley'i dizide nasıl bir karakterle izleyeceğiz?

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Wes Bentley dizide Kathy Bates'in karakterinin geçmişiyle bağlantılı ve intikam peşinde koşan karanlık karakter 'Eddie' olarak hikayeye dahil olacak.[reklam]

YENİ SEZONUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin yeni sezonunda Jessica Lange dışında Kathy Bates, Sarah Paulson, Angela Bassett, Frances Conroy ve Evan Peters da yeniden izleyicilerin karşısına çıkacaklar.

Ayrıca Angela Bassett'in canlandıracağı karakterin güçlü kocası rolüyle Michael Chiklis de bu sezonun oyuncuları arasında bulunuyor.

American Horror Story'nin ne zamana kadar devam edip etmeyeceği şimdilik belirsiz ancak Jessica Lange için bu sezonun American Horror Story macerasındaki son sezonu olduğunu belirtelim.

 

 

'GRACEPOINT' ITV'DE DE YAYINLANACAK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin